Koukku heiluu......nimittäin Virkkuukoukussa Ny:ssä.

Ihania ihania mattoja. Tällänen tulee tyttärenkin huoneeseen, sanoo mies mitä sanoo. Alkuun ajattelin: "Et hei apua, liian romanttinen juttu mutta ihana. Ja olenko hei lipsumassa romanttisen sisustuslinjan puolelle". Mutta ehei, käy todella loistavasti myös moderniin kotiin. Minä haluan maton mustana, piste

Tuotteet ovat käsin virkattuja tekstiiliteollisuuden ylijäämätrikoosta. Matot tekee ainutlaatuiseksi se, että ne on valmistettu käsityönä ekologisesta materiaalista. Jokainen kappale on uniikki. Asiakkaalla on myös mahdollisuus saada matto toivomansa värisenä ja kokoisena.

Mattoja saa nyt siis myös Rumbon kautta.
Kiitos Tiinalle tapaamisesta!

Comments

 1. Hei aivan mielettömän ihania mattoja!! Mikä halkaisija ja hinta? PAKKO SAADA!! :)

  ReplyDelete
 2. Laitatko Jenni mulle sähköpostia, niin laitetaan matto tilaukseen ;)

  Mattoja on saatavila valkoisena, harmaina ja mustina (peruskokojen halkaisija 70, 90 ja 105 cm, erikoiskoot tilauksesta). Myös muita värejä saa tilattuna, toiveita voi esittää.

  Otahan yhteyttä.

  ReplyDelete
 3. Tosi kivan näköisiä mattoja!

  ReplyDelete
 4. Kauniita..jos osaisi virkata niin tekisin itse :) Minkä hintaisia? s-posti löytyy blogista, jos haluat vastata sitä kautta.

  ReplyDelete
 5. Kiitos itsellesi! Kivan näköinen blogi sinulla. Muistinkohan kertoa, että 27.1. ilmestyvässä Kotivinkissä pitäisi olla pitsimaton kuva. Samoin helmikuun Trendissä, Avotakassa ja Koti&Talo -lehdessä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.