Maha-asukkiKova on meininki tässä massussa, raskausviikko 30 menossa nyt. Eli ei enään hirveän pitkään tarvi odottaa tulokasta. On tullut hommattua vähän kaikenlaista ihanaa vauvalle ja suurin osa on tietenkin retrohenkistä, kuten kuvasta näkyy. Yhtä sun toista pitäs vielä hommata. Ja pitäs teettää pussilakanoita kun kaupoista ei löydy sopivia, sänky pitäs maalata, lipasto tuunata hoitopöydäksi ja kiinakaappi tuoda kotiin ja täyttää pienen pienillä vaatteilla.

Ja meidän vauva tulee saamaan paljon mustaa. Tämä "musta-asia" on juttu jota ei ihan kaikki, varsinkaan vanhemmat ihmiset ymmärrä (lue vanhempani ;)). Mustaa on hyvin pitkälle huonekaluissa, mutta tekstiilit ovat värikkäitä. Ehkä he sitten huomaavat ettei meidän vauva ihan synkässä sängyssä kuitenkaan nuku. No onhan tässä vaikka mitä, mitä pitäs valmistella ja tehdä ennen synnytystä. Ehtiihän tässä vielä, aikaa on....

Comments

 1. Meidän vauvalla on paljon esim. mustia vaatteita. Niitä on helppo yhdistää muihin väreihin. Eikä näytä yhtään synkältä!

  Söpö massun kuva ja toi musta lakki ois meillekki passeli! kivoja hankintoja siis.

  ReplyDelete
 2. Mä yritin jo esikoiselle 6 vuotta sitten etsiä mustia vaatteita, mutta sillon niitä ei juurikaan ollut. Nyt onneksi on saatavuus parempi. Ja mustaan tosiaankin yhdistelen kaikkia kivoja värejä, joita retrovaatteista löytyy. No tuleehan meidän muksulle muitakin kun retrokuteita.

  Kuvan massusta nappasin itse kun pötkötin sohvalla ;)

  ReplyDelete
 3. Oikein söpöisiä hankintoja! Tuo nokkamukissa näkyvä Elodie Detailsin vihreä kuosi on aivan ihana - mun piti odotusaikanani törsätä samankuosiseen pikkupeittoon ja se on kyllä ehkä maailman ihkuin vauvatavara ikinä. ;)

  Kiva blogi!

  ReplyDelete
 4. Mäkin pitkään mietin että ostanko sen pikkupeiton, mutta mulla on pari ihanaa norsukuosista etten viitsi sitten turhaan ostaa. Laitan kuvia norsuista ja muista myöhemmin.

  ReplyDelete
 5. Onneksi nykyisin on mustaa tarjolla vauvoille/lapsille! Meidän Tyllerö kohta 10kk puetaan jatkossakin kaikkeen muuhun kuin vaaleanpunaiseen. Vaikka kaapista löytyy sitäkin, mutta yhdistetään se sitten taas mustaan :D Onnea ja jaksamisia viimeisille viikoille! Aika menee nopeasti - itse jäin äitiyslomalle viime keväänä ja suunnittelin kaikki maalaukset, ompelukset jne.tekeväni vielä ennen synnytystä. Enpä ehtinyt - tyttö syntyi rvi35 :D Mutta nauti - projektit ehtii saattamaan loppuun sitten myöhemminkin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.