Helsinki Weekend

Lähdimme miehen kanssa perjantaina Helsinkiin. Tarkoitus oli viettää viimeinen kerta hetkeen aikaan ihan kaksisteen ja samalla katsastaa Helsingin sisustustarjonta. Soitin ystävällemme joka varasi meille huoneen Glo:sta. Olemme yöpyneet tuolla jo useita kertoja. Ihana hotla!Useita liikkeitä tuli kierrettyä ja lyllerrys oli melkosta tämän ison mahan kanssa. Rv 36 menossa.

Artekista bongasimme mm. Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opiskelijatöiden UNI ON 2010 -näyttelyn. Aivan mahtis pöytä, josta saa myös matalemman version. Kannattaa käydä tutustumassa. Kuvassa Mikkojen Ristimäen ja Murosen taidonnäyte; TUPLA.String-hylly on saanut perheeseensä uusia värejä. Tuntuu että Nisse Strigin vuonna 1949 lanseeraama hyllysarja on nyt niin IN, että kaikki haluaa sen. On se kiva, mutta kun sitä näkee kaikkialla, niin se päätyy meillä "ei meille"-listalle.Design Forumissa tuli myös piipahdettua ja silmiin osui todella hauska nappi-jakkara. Sen on suunnitellut Markku Kosonen.Muumi-buumi ei ota hellittääkseen. Stockmannilla oli Muumi-säkkituoleja. Monen mielestä varmaan tosi ihania, itse en huolis moista.Ihan kaikinpuolin antoisantuskanen reissu. Kartellin myymälässä ihastuimme Spooniin:Sopivan futuristinen ja kevyt meitin makuun, mutta päätyykö tuo meille jää nähtäväksi. Ikeassa nimittäin oli hieman vastaavan oloinen pöytä ja huomattavasti edukkaampi....

Comments

 1. Mäkään en huolisi stringiä enkä myöskään noita muumeja. Kartelli on hieno!

  ReplyDelete
 2. Muumit on kyllä kivat, mutta String hyllyä en ite oo oikein hokannut. :P

  ReplyDelete
 3. Glo on tosiaan aivan ihana, oma suosikkini myös. Kivoja bongauksia ja kuvia.

  ReplyDelete
 4. Tuon pöydän pariksi kateltiin ja koeistuttiin Eamesin DSW-tuoleja. Sopis melko hyvin yks yhteen.

  ReplyDelete
 5. Nuo muumisäkkituolit on todella hienoja! Meillä on muumi- ja hevisaurus säkkituolit kotona ja lapset on aivan hulluina niihin!

  ReplyDelete
 6. Minä taas haaveilen juurikin tuosta Stringistä meidän keittiöön...

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.