40 + 6


Täällä ei enään tahdo kärsivällisyys riittää. Neiti se vaan on ja pysyy "yksiössään" eikä halua tulla ulos.

Nyt ois jo syytä tulla, koska olo on ihan älyttömän tukala. Esikoinen tuli viikoilla 40+1.

Oisimme niin toivoneet, että typy ois syntynyt eilen kun esikoinen täytti 6-vuotta, mutta ei niin ei.

Odottelu jatkuu ja ristiäiset lähestyy...

Comments

 1. Täällä yks ainainen yliaikainen hautumo lähettää lohtutsemppiä! Mulla on mennyt kans yli 41+1 ja 41+3 mun lapsoset ja tiedän tunteen. Koita keksii jotain tekemistä mitä et vielä oo tehnyt täks päiväks.

  ReplyDelete
 2. Tsemppiä viime metreille ja loppu kiriin! Pian hän sieltä tulee "maaliin". ;) Mulla meni tasan 42 vkoa, loppuaika oli kyllä melkoista odottelua vaan.

  ReplyDelete
 3. Kiitos tsemppauksista. Tunnen itseni ihan Miss Piggyksi kun jalat on niin isot turvotuksesta ettei ole toivookaan että pääsis ovesta ulos edes aurinkoista kevätilmaa haistelemaan. Nyt ois Reinot poikaa.

  Suunnitellaan sitten ristiäisiä, jotka ovat Italiasta saapuvan vieraan takia jo 17. päivä. Suoraan laitokselta vaan sit nimee hakemaan.
  A-P-U-V-A

  ReplyDelete
 4. Tiedän tasan tuon tunteen! Meillä on kaikki kolme syntyneet yli la:n. Kamalasti tsemppiä ja kärsivällisyyttä viimeisiin hetkiin ja tietenkin synnytykseen!

  ReplyDelete
 5. Juuri meinasin itsekin tehdä blogientryn raskausviikoista kuvana, jossa numerot olisivat pääosassa. Täällä tosin ollaan vasta aika alussa. :)

  ReplyDelete
 6. Odottavan aika osaa olla tosiaan olla pitkä. Muistan itse esikoisen odotuksen viimeiset metrit kun kasassa oli 41+2 eikä huumorintaju enää tahtonut riittää tuttujen hyväntahtoisille vitseillekään. Lohduttaneeko ollenkaan, että viimeistään viikon päästä neiti tulee maailmaan keinolla tai toisella. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä, kohta odotus palkitaan :)

  ReplyDelete
 7. Tsemppiä odotuksen kanssa!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.