Ihananmahtava päivä!!!!

Mulla oli kyllä niin ihana ja rentouttava päivä; linnut lauloi ja lumi suli, niin siistiä!

Aamu alkoi hyvällä neuvolakäynillä, viikko 38 pyörähti käyntiin. Sitten suuntasin lähikirpparille, jossa tein hyvät löydöt:Reiman pränikkä haalari 15,00 Eur
Reiman hanskat 4,00 Eur
Henkan retrohtava mekko 2,50 Eur
Henkan pökät 1,50

Olin enemmän kuin tyytyväinen kirpparikäyntiin. Mietin kyllä pitkään tuota haalaria, kun se on niin vaaleanpunainen, mutta yhdistän tuohon sitten lilaa tai mustaa tai ihan mitä muuta väriä tahansa. Mutta edukas ja ihan kuin uusi.

Sitten suuntaisin matkani kohti keskustaa Henkkamaukalle, kun bongasin toisesta blogista Barbababa-bodyja. Oli pakko mennä hakemaan niitä ja rekki olikin melko tyhjä niistä. Eli kuumille kiville menee.Sitten matkaan tarttui tytsylle parit ihanat popot:
Ja pojalle kengät ja paita
Sitten matka jatkui Anttilaan, jossa olikin melkonen hulina varastotyhjennyshäpeningin vuoksi. Sattumalta bongasin -40% etukupongin Aamulehdestä ja ostin pojalle kevättakin. Ei ehkä ihan paras mahdollinen kuosi, mutta käytin edun Reiman hyväksi. Löytyi myös pari pipoo samoilla sävyillä.Ja sitten matka jatkui KappAhlin klubipäiville ja käteen jäi reilumman kokoiset kamat varastoon:


Ja ellei nyt ihan vallan vaateostoksia ole koko päivä täynnä, niin Hemtexistä -50 % lakanat pojalle:Sitten Sokoksen salaattilounas naamariin ja kauneushoitolaan kahdeksi tunniksi. Aah.

Päivän lopuksi kävimme talolla toteamassa että pian muutetaan;)

Comments

 1. Ihana barbababa -body! Tuo harmaa siis. Meidän henkkamaukalla ei tuota ollut, vain värikästä :( Ois kiva. Ja pojan kengät myös!

  ReplyDelete
 2. Oi miten kivalta kuulosti päiväsi ja kivoja löytöjä teit! Hyvä että sait vielä haluamasi bodyt :)

  Tsemii loppumetreille <3 pian teillä tuhisee pieni typynen

  ReplyDelete
 3. Vau, pitääkin käydä H&M:llä jatkossa kurkkimassa tuleeko Barbapapa-vaatteita lisää.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.