Järee tykkiVanha kamera veteli viimesiään ja oli luukkua joka ei pysynyt kiinni ja hermot meni. Oli aika ostaa uusi kamera. Mietinnässä oli myös videokameran osto, että saatas tenavien temppuja nauhalle, jotta voivat sitten vanhempana hävetä toilailujaan joita me näyttetäs ylpeinä. Mutta miksi ei ostais yhtä laitetta jossa on molemmat...

Me päädyimme pitkän harkinnan(ehkä päivän miettimisen) jälkeen kunnon järeeseen "aseeseen" eli Canon EOS 550D + EF-S 18: sta. On kyllä makee kamera ja millaisia kuvia sillä saakaan, IHANIA. Kallishan tuo oli, mutta kyllä sen maksaa muistojen ikuistamisesta.

Tässä vähän infoa:

*Huippuluokan kuvanlaatu ja korkeatasoiset videokuvausominaisuudet ennennäkemättömällä hinnalla tekevät 550D:stä päivittäjän ykkösvaihtoehdon.

*EOS 550D on omiaan kuvaajille, jotka haluavat tulostaa kuviaan jopa julistekokoisina tai rajata kuvia ilman, että tulostukseen tarvittavat yksityiskohdat katoavat. Kameran 18 megapikselin CMOS-kenno sopii hyvin kuvaukseen myös hämärässä valaistuksessa, sillä sen tuottama kohina on hyvin vähäistä.

EOS 550D-kameran suurin ISO-herkkyys on 6400. Herkkyysaluetta voidaan lisäksi laajentaa herkkyyteen 12800 asti – se sopii kuvaustilanteisiin, joissa valaistus on heikko mutta salamaa ei haluta käyttää.

EOS 550D-kameralla voidaan tallentaa sekä laadukkaita valokuvia että täyden teräväpiirtotarkkuuden (1080p) video-otoksia. Kamerassa on täydelliset käsisäädöt ja kuvataajuus on valittavissa, joten luova vapaus on rajaton. Nopeatempoisen toiminnan kuvaukseen sopii 720P-kuvaustila, jonka kuvataajuus on 50/60 kuvaa sekunnissa. HDMI-liitännän kautta video-otoksia ja kuvia voidaan toistaa millä tahansa teräväpiirtotelevisiolla. Ominaisuutta tukevilla televisioilla toistoa voidaan ohjata myös television omalla kaukosäätimellä.

Klik Klik!!

Comments