Kumpi ja kampi tappeli...

kumpi voittaa????


Me ollaan jo hyvin pitkälle päätetty keittiömme malli, kuten kuvista näkyy, mutta pohdittavaa riittää silti. Mua noista malleista viehättää enempi alempi köksä, mutta siinä vesihanalle jää ehkä liian vähän tilaa kaapiston viereen. Joten koliseeko käsi koko ajan kaapistoon kun perunoita kuorii??? Linjakkuus, joka jatkuu eteisestä keittiön puolelle sopii mun silmään, mutta kyllä sen käytännöllisyyden on ajauduttava kauneuden edelle tai alkaa ottamaan aivoon.

Avo-osio mua ei niin kauheesti viehätä ekassa kuvassa, mutta toisaalta siten saisin keittiön toimimaan paremmin. Tohon avariin nyt vois laittaa jotain "kivaa krääsää" esille.

Ajatuksena meillä oli, että me saatas liukuovien taakse ns. aamiaispiste kahvinkeittimineen ja muine tykötarpeineen, jotta ei tarvis niitä esillä pitää. Mitä enemmän on kaapistoiden takana piilossa, niin better. Keskiosan mustat kaapistot ovat kapeammat kuin muut kaapit. Meille tuon osion lisäksi tulee vielä 3,2 metrinen saareke, joten tilaa kyllä tulee oleen ja perunat mahtuisin kuorimaan saarekkeellakin.

Kaapistoiden väritkin on vielä vähän hakusessa, mutta musta on varma ja kyllä varmaankin vaaleaa skandia seuraksi... Kaikki koneet tulee integroituna. Uuniksi kinusin mieheltä Gorenjen B2000P2B-mallin, joka ostettiin edullisesti Habitaresta. Minusta toi oli niin tyylikäs että se oli pakko saada.

Comments

  1. Alempi, ehdottomasti! Voi kun teille tulee upea keittiö. Laita kuvaa sitten jahka valmistuu :) Mä haluisin mustat kodinkoneet keittiöön.

    ReplyDelete
  2. Maria:kyllä meidän keittiöstä tulee hiano:)

    Mustat kodinkoneet on kyllä tosi jees!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.