Pojalle spesiaalia
Poika on saamassa yläkertaan oman valtakunnan, reilut 24 m2 järvinäköalalla. Poika on ihan Star Wars-hullu ja olemme sopineet S W-teemahuoneesta, vaikken muuten sellaisista laisinkaan perusta. Mutta haluan toteuttaa sen tyylillä. Mitään kaameita SW-lakanoita,- verhoja, mattoja EI MEILLE TULE! Vaan se toteutetaan lähinnä väreillä ja muodoilla, toki pari SW-juttua on saatava mukaan kuten seinätarra. Pojan väritoiveina on musta, sininen, hopea ja ripaus vihreää.Yläkerrassa on vino katto ja matalin kohta on 160 cm, joten sängyn teemme kuvan mukaisesti. Eli oma pesä tiedossa poitsulle jonne ei sisko ihan heti yllä.
Huonekaluiksi haluan todella simppeleitä ja ajattomia. Huonekalut tulevat jakamaan huoneen leikki- ja nukkumaosioon. Silmää miellyttää Muuramen ja Mooblen kalusteet. Niissä vois olla vaiks ripaus mustaa.


Pikkusälällä saa ilmettä aikaan ja nää mm. mielyttää silmäpariani:


TikTak seinälle.


Sairasen Kotilo kattoon.Kunnon työvalo pöydälle.

Pari hyvää ja erikoista ässää on vielä hihassa ja kuulette niistä vielä. En malta odottaa että pääsen huoneen kimppuun. Leikkiosio tulee jatkamaan mustaa värimaailmaa mutta sinne isketään myös jotain pirteää ja erikoista...

Comments

 1. Oioi! Varmaan upean huoneen poika saa! Tuo tarra on tosi kiva kuten kotilokin. Itsekkään en huolisi teemaa verhojen jne. muodossa, mutta tuo sun suunnitelma kuulostaa hyvältä :)

  ReplyDelete
 2. Tulin kurkkimaan blogiasi, sieltä yhdeltä palstalta eksyin :)
  Hienoja suunnitelmia pojan huoneeseen, tuo sänkysoppi varsinkin varmasti joka lapsen unelma!
  Meiltä löytyy tuo samainen työvalaisin, on ihan tehokas muuten mutta varsi on jotenkin löystynyt ja koko komeus läjähtää herkästi kasaan jos väärään asentoon laittaa. En tiedä onko vika säätäjässä vai onko kyseessä maanantaikappale vaiko ihan tyyppivika mutta ajattelinpahan mainita asiasta kuitenkin :)

  ReplyDelete
 3. Moro Kataliina,

  kiva kun tulit kurkkimaan, saapi tulla toistekin.

  Kiva kun kerroit kokemuksistasi valasimesta, toi on siis Kodin 1:sen malli. Mielelläni ottasin jonkun samanmoisen, mutta vanhan, jos vain jostakin löytäsin.

  ReplyDelete
 4. hei, ostin juuri tuommoisen valaisimen-- vanhan. Väri oli tylsä valkoinen. No, sekin läjähti kasaan, mutta siinä oli kyllä ruuvit joita kiristämällä alkoi toimia loistavasti.
  Poika innostui tosta tarrasta valtavasti. Mutta arveli sen olevan "tosi pitkä"-- arveli varmaan ettei semmonen meille kotiudu..

  Palstalta minäkin tänne löysin.

  ReplyDelete
 5. Mistä ton Wader-tarran löysit? Epäilen, että meilläkin eräs nuori mies tykkäis :)

  ReplyDelete
 6. Laura: Jos oikein muistan niin ebayn kautta. en ole vielä tilannut sitä, mutta kohta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.