"Vinnille"

Raotan tässä meidän "Vinni"-vauvalle tehtyjä hankintoja. "Vinni" on tulevan isoveljen keksimä nimi, jota jo kovasti kaikki odotamme.

Kärryiksi ostimme käytetyt, mutta TODELLA hyväkuntoiset Panther Juniorit. Todella siistit ja ennen kaikkea puoli-ilmaiset vaunut. Vaunuleluna toimii Pakhuis Oostin retronorsu. Norsua löytyy myös Mairon pinkistä fleecepeitosta, joka pikkasen pilkottaa tuolta uumenista.Vaunuihin ostin Kaiserin tyylikkään mustan lämpöpussin. Äitiyspakkauksen makuupussit (joita löytyy 2 kpl) kun ei oo ihan omaan makuun sopivia. Mun piti teettää Marimekon Karkulaiset- kankaasta pussi, mutta en sitten jaksanut. Odottakoon kangas uutta inspisideaa.Olikohan toi lämpöpussi ihan turha ostos näin kevään korvilla? Mutta eipä tuon alle tarvi paljon pukea. Toi on hyvä, kun siinä on aukot turvavöille, niin saa kätevästi muksun pakattua kauppamatkalle mukaan ja ei tarvita toppahaalareita.


Vaunuihin on teon alla "tee se itse Kurtis-vaunusuoja". Markkinoilla olevat suojat ovat makeita, mutta niissä kuviot ei ihan vaan miellytä, joten huomenna jos saisin valmiiksi oman version. Siitä tulee makee jos se onnistuu.
Turvaistuimeksi meille tuli Akta Graco, kivan ruskeena.
Kiinakaapista löytyy kaikkea retroa ja vähemmän retroa kudetta ylle ja alle, jotka ovat vielä alkuun hieman isoja.
Hoitopöydän laatikoista löytyy kaikki tarpeellinen, hoitotarvikkeista sopivan kokoisiin vaatteisiin. Ja retro se taitaa täälläkin jyllätä.Sängystä ja muista jutuista saatte lähiaikoina lukea Minityylin blogista.

Meillä on siis kaikki kunnossa, vauva sais tulla jo.

Comments

  1. olipas ihanan värikkäät kuvat vaatekaapista! :)

    Kohta se pieni tulee kun ei malta olla näkemättä teitä. :)

    ReplyDelete
  2. haha, ihanku meidän likan vaatekaappi :D Toi Lindexin violetti koirabody on meidän suosikki ja sitä löytyy kahdessa värissä. Meillä ne vaan kutistu ihan normipesussa, joten jos et oo pessyt niin suosittelen! Tytyllä se body on koko 68 ja meni just pieneks. Pituutta tolla tapilla ei oo kuin 59cm :D
    Tuttan norsubody taas kestää ja kestää ja kestää vaikka miljoona pesua menemättä nukkaiseksi!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.