Keittö tilattu


Mies viettää isyyslomaansa talolla, mutta eilen sentään piti vapaapäivän rakentamisesta. Se hyödynnettiin, ja kävimme Kvikiltä tilaamassa osan keittiötä. Kvikiltä ei saa kunnon 3 D-suunnitelmakuvia, joten laatu on melko peestä kuvassa.

Pääsävynä kaapistoissa on akaasia. Kuvaan tulee lisäksi vihreät (Tikkurilan Poukama-sävy) yläkaapistot(eli voisi sanoa että meillä on kahdet yläkaapit) ja tyhjiin aukkoihin pari rulo-ovea. Rulo-ovien taakse pistetään kahvinkeittimet, mikro ym, jotta ne ei oo silmissäni, mutta helposti käytettävissä.

Tasoksi tulee musta täyslaminaatti, joka on 16 mm paksua. Ja mies heltyi mulle ja saan mustan altaan. Ihanaa, se ei erotu tasosta juur ollenkaan. Vetimet jäi viä tilaamatta, mutta vissiin mustat pitkät reelingit.

Lisäksi saareke on vielä tilaamatta, senkin laatikostot saavat Poukama-värin. Saarekkeeseen tulee 2 x 1 m laatikostot ja metrinen avoin työskentelytila. Siihen mielin Heen baarijakkaroita, kepeet kun mitkä, vireät, valkoiset tai mustat.

Lisäks kävimme laattoja tutkimassa yhä uudelleen. Tehostelaatta päätetty, harmi vaan että toinen niistä maksaa yli 400 euroa per m2, mutta ei kai sille sitten mitään voi...
ei sitä paljoa tule.

Comments

  1. Mielenkiinnolla odotan miltä keittiösi näyttää valmiina!! Vihreä ja musta on iskenyt muhunkin niin tosissaan (tai aina niitä on jossain määrin meillä ollutkin).

    ReplyDelete
  2. meillä on aina sisustuksessa ollu mustaa ja vihreää ja niin meidän piti taloon laittaa jotain muuta mutta vihreet vaan miellyttää silmää.

    ReplyDelete
  3. meillä sanelee aika paljon tuota väriä olkkarissa kököttävä -50 luvun keittiön kaappi joka on herkullisen vihreä mustin pienin pyörein vetimin. Alkuperäinen suunnitelma oli maalata se valkoiseksi mutta eihän tuota malta ja toiseksi siinä on niiiiiin paksu maalikerros päällä että kenen hermot siinä kestää alkaa raaputtamaan sitä :) Mutta on ollut välillä lasten lelukaappina mutta nyt on pitkään kätkenyt mun sisustuslehdet yms.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.