Samikset


Ristiäisvaateet alkavat olla lasten osalta kasassa.

Neidille H&M:ltä kesäinen mekko ja siihen löytyi valkoinen neuletakki alesta, good. Jalkaan valkoiset sukkikset ja keltsut sukat. Henkalla ois ollut keltaiset kengät, tosi passelit mekon kanssa, mutta jätin ne nyt vielä ostamatta. Huomenna ne kengät voi vielä meille päätyä, kun kuitenkin ne pikkasen mielessä kaivelee...

Pojalle puetaan Espritin kelta-harmaa kauluspaita ja hippifarkut. Ehkä uudet tennarit tulevat jalkaan hankittua, katotaan.

Huomenna menen itse kolttuostoksille. Keltaiset korkkarit taidan jättää ostamatta ja tyydyn vanhoihin mustiin. Koruiksi sitten ripaus keltaista.

Ja mies sais ostaa keltsun krakan.

Katotaan laitanko kuvaa lauantaina lapsista puettuina parhaimpiinsa, nimittäin arkailen hieman esitellä yleisesti perhettäni kaikille. Tai sitten voisin laittaa päättömät kuvat... hmmmm

Kastemekkoon on vaihdettu kirkkaan keltaiset nauhat. Eli me oltas melko valmiita partyparty!

Comments

 1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä!

  Minä kuvaan lapsiani myös blogiini vain niin ettei heitä voi tunnistaa, jotenkin sitä haluaa suojella heitä, katsotaan sitten kun ovat täysi-ikäisiä haluavatko kuvia äidin blogiin ;)

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa ihanalta ;)

  Ja oikein paljon onnea! Olen täysin unohtanut käydä onnittelemassa.

  ReplyDelete
 3. Ihanan yhteensopivat sisaruksilla, taatusti kaunista kun kaikilla on samaa sävyä. :)
  Eipä muuten ole koskaan tullut mieleen, että sa kastemekon nauha voi olla muunkin värinen kuin vaaleanpunainen tai vaaleansininen. Miten sitä voikaan olla niin ajattelematon! ;D

  ReplyDelete
 4. Äiti ei sitten löytänyt sopivaa mekkoa, joten nyt mennään mustilla housuilla, mustalla paidalla ja harmaalla neuleliivillä. Keltaista korua yritin katsoa, samoin kenkiä, mutta persiilleen meni, eli ei löytynyt.

  Mies saa tunkea päälleen harmaan paidan, niin ollaan edes jotenkin pukeuduttu yks yhteen, eli kaikilla on jotakin harmaata.

  Ellei mies piipahda aamulla nopeesti Stockkalla.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.