Sisätiloista ulkotiloihin
Meillä on jo mielessä sisätilat melkein valmiiksi suunniteltu ja sisustettu, niin on aika siirtää katseet ja ajatukset ulkotiloihin.

Tahtoo ulos jotakin todella kaunista, tyylikästä ja japsihenkistä. Ja ihan pikkasen omaa kasvimaata. En mä mikään kova viherpeukalo ole, mutta vähän omaa yrittimaata ainaskin ja tyylikkäästi. Ne Kekkilän uudet kasvulaatikot sopis meidän pihaan.

Kekkilän uutuuksissa ois simmepleitä vajoja pihamaalle, mutta liian tyyriitä. Moderni pergola on ainakin jo suunnitteilla. Mies haluaa vesiaiheen, joten suunnitellaan sit semmostakin.

Alla muutama ihana kuva, joista me lähdemme muokkaamme omaa unelmapihaamme:

Ja pojalle olen luvannut majan. Tontillamme ei ole yhtään puuta, joten mitään puuhun rakennettavaa poikamaista majaa luonnollisesti emme voi suunnitella. Joskus ajattelin, että se voi olla ihan tavallinen vaja, josta muokkaan sopivan, mutta tässä muutama kiva majamalli:
Kukista tykkään, mutta niitä ei saa olla liikaa ja niitä varmaankin vain ruukkuihin. Erilaiset heinät ovat ihania ja mies tahtois kokeilla bambua...

Onneks äitini on puutarhuri, eli jeesiä luvassa. Viimeviikonloppuset puutarhamessut meni ihan käsistä, eli en päässyt, mutta kuulin että annista ei jäänyt mitään käteen kuin siemeniä ja sipuleita ;)

Comments

  1. Mä olen kanssa ihastunut niihin Kekkilän uusiin laatikoihin! Vaikka meillä on jo ihan kiva kasvimaa niin pakko on johonkin sellainen tukkia ;)

    Ihania nuo kuvat!

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia, itse tykkään kanssa juuri tuon tyylisistä yksinkertaisen moderneista aasiahenkisistä pihoista. Käytiin maaliskuussa Helsingissä pihamessuilla ja siellä ihasteltiin niitä Kekkilän pihavajoja ja kasvulaatikoita. Se pihavaja/kasvihuone yhdistelmä olisi vaan niin kiva, mutta hinta tosiaan vähemmän kiva.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.