Voi ei Vallila!Meille kun ei taloon ilmeisestikään tule verhoiksi muutakuin rullaverhot(Woodnotesin), ainakin näin olin päättänyt, niin sitten tulee pari ihanaa kangasta nokan eteen mitkä ois niinku melko pakko saada. Molemmat ovat Vallilan uutuuksia, oikeanpuoleinen on Vaaniva kotka ja vasemman puoleinen on Mon Amour.

No voihan noista tehdä jotain muutakin, mutta tosi näyttävä olis Mon Amour pitkänä verhona. Vois toimia vaiks kangastauluna, mutta hieman vierastan niitä. Tai sitten lakanat, joo hei Good Idea!

Iskeekö suhun noi kankaat?

Comments

 1. Vautsivau! Tuo vaaniva kotka varsinkin on tosi hieno! Sulissa on riittävästi väriä ja kuosi on silti tarpeeksi yksinkertainen. Uskoisin että lakanana toimisi jopa vielä verhoja paremmin :)

  ReplyDelete
 2. Wau, kyllä iskee! Siulla on muutenkin niin paljon kivoja suunnitelmia, ettei meinaa perässä pysyä. :D

  ReplyDelete
 3. Iskee, iskee. Vaanivaa kotkaa olen itsekin katsellut ja taulua siitä miettinyt tuulikaappiin mutta ei ehkä kuitenkaan ole juuri se, mitä minä etsin. Mutta anna palaa vaan.

  ReplyDelete
 4. Nyt sais -20 % alella Kodin 1:sestä Vallilan kankaita.

  ReplyDelete
 5. Meidän Facebook -sivuilla on ko. kuosit mm tyynynpäällisinä tai pöytäliinoina. Kerro ihmeessä jos löydät kankaille uuden käyttötavan!

  Tässä esim satoa Vallilan inspiraatiopäiviltä: http://www.facebook.com/vallila?v=photos#!/photo.php?pid=4907711&id=88053556613

  Terveisin Henry // Vallila Interior

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Olen otettu että MrHenry löysi blogiini ja pisti Vallillan Fb-sivuille linkityksen jutusta "Voi ei Vallila". Kiitos siitä ja ilmoittelen täällä mitä saan sitten kankaista aikaseksi, visioita riittää.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.