Mattoa plattiaan


Päätöksiä pitää tehdä, ja nyt vuorossa on lattiamateriaalit oleskelutiloihin. Alkuun oltiin päätetty korkkilattia, mutta sitten nähtiin nämä Forbot, eli melko stylee muovimattoo. Se on tässä, mutta mietimme väriä, kumpiko se sitten olis. Sinistä ehkäpä yläkertaan, vaikken ennen ole voinut sinistä sietää, mutta voisin olla rohkea. Mutta voi olla että alakerta päällystetään 1. vaihtoehdolla ja kakkosta tulisikin yläkertaan, passais paremmin tapetin kanssa.

Kuvassa esiintyy myös Poukama-väri, jolla tulee maalattua osa keittiön kaapeista.Ja melko ihania värejä kokolattiamatoista, joita aloin havitteleen makuuhuoneeseen ja walk in closettiin. IIIhana ois varpaitten alla.

Comments

  1. Oijoi. Melkeinpä ihastuin vaihtoehtoon nro 2. Kävin just perjantaina hakeen mallipaloja tapeteista ja yksi muistutti aika paljon tuota. Olen miettinyt kolikkomattoa tytön huoneeseen, mutta nuo sun löytämät ovat kanssa tosi kivoja. Ei oo helppoja valintoja!

    Paksu, pehmeä kokolattiamatto ja walk-in-closet kuulostaa luksukselta! Lucky you!

    ReplyDelete
  2. Mä olen myös miettinyt kolikkomattoa, ehkäpä ostan sitä pätkän ihan matoksi ;)

    Tuo tapetti on Designers Guildin lastenmallistosta, mutta me olemme siihen niin ihastuneet että tätä tulee jo toistamiseen meille, mutta eri värisenä. Eka versio oli limellä sävytetty.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.