NYT sisustetaan taloaTää on se vaihe jota ollaan odotettu raksaprojektissa; PÄÄSEN SISUSTAMAAN!!!!

Viikonloppuna siivotaan talo putipuhtaaks ja alkuviikosta tulevat tasoitemiehet pinnoittamaan katot ja seinät valkoiseksi, sitten pikkuhiljaa pääsen vetelemään pohjamaalia.Tilaukseen on laitettu kylpyhuoneen laatat, tarjousta piti kysästä vielä yhdestä paikasta, mutta ei jaksanut, maksaa mitä maksaa. Kylppäriin tulee mm. kuvan Reflex Designin 50 x 50 laattaa kullanvihertävän värisenä(laatta ei pääse kuvassa oikeuksiinsa, hieman retrohenkinen) ja saman sarjan mosaiikkia. Täytyypi sanoa että se mosaiikki on ihan suatanan kallista, mutta minkäs mahtaa kun hieno on!Tilaukseen lähti myös koko talon valaistus porrasvaloja myöden ja keittiön pöydän päälle tulevat retrohenkiset valaisimet.Vaatehuoneessa makaa tollaset tyynyt, jotka tulevat makuuhuoneeseen. Tuo lila peitto on ostoslistalla myös.

Tilauslista jatkukoon:Pitäs tilata muun muassa myös valokuvatapetti vessan seinään, pojalle valaisin ja pallotuoli, kylpyhuoneen kalusteet, keittiön saareke ja vihreät yläkaapit, kodarin kamat ja munakoisonvärinen työtaso, aulan valaisimet, väliovet. Väliovet vois olla ehkä akaasian väriset harmailla karmeilla tai sitten tumman harmaat kuten talon ulko-ovi ja ikkunanpuitteet, mietinnässä siis vielä.Portaikkoon mietinnässä sittenkin Garlandeja. Niitä vois olla 3 kpl, mutta sängyn viereen haluan niitä myös, mutta oisko hei talossa 5 Garlandia liikaa??Kirvesmiehelle pitäs piirtää rappuset(tai näytän vain tuon kuvan, noita laatikoita ei nyt portaiden alle tule, kun siellä on se koppero), niistä tulee vaaleat ehkä vaaleammat kuin kuin kuvassa ja pojan majasänky. Majasängystä tulee varmasti makee.Ikealta tuli tänään kirje jossa Ikea family-korttilaiset saa 20 pinnaa aletta Pax-kaapeista. Näitä mennään hakemaan, sillä kaappeja tulee ja paljon ja aikasemmin ollaan oltu tyytyväisiä niihin(edellisessä asunnossa oli Pax-sarjaa). Pian on onneks Treen "linna" auki, niin ei tarvi Helzinkiin asti lähteä kun on toi aika muutenkin kortilla. Täytyypä katella Iksun sivuja.

"Romukoppero"Koppero portaitten alle, jonne saamme työnnettyä kaikkee epämäärästä rojua piiloon(vieraita tulossa, niin tonne vaan ja kas pikasiivous ready ;)). Ajattelin verhoilla seinän epätasaisella paneelilla jolla saan naamioitua melko huomaamattomaksi kopperon oven, sillä selviä ovisaumoja en halua näkyviin. Ovi saa pomppusaranan. Esim. tälläisella paneelilla:Loppuun vielä makeenvärinen soffa, joku tommonen sopis meidän tyyliin siis väreiltään:Nyt vain siis tilailen tarvittavia tuotteita ja rahnaa palaa, lovely! Onhan talossa vaikka mitä tekemistä vielä kuten yläkerta...

...se tehdään valmiiksi ainakin aulaan asti, mutta minä nautin NYT tästä vaiheesta.

Ja ai niin, tänään oli ulko-oven edessä kyykäärme. Meidän työmies pyydysti sen ja vei metsään, mutta jos se vielä uskaltautuu meidän tontille, niin on nirri pois, HYI HELVATA!

Comments

 1. Kuulostaa hyvältä nuo suunnitelmat! Rahaa kyllä varmasti palaa kun on noin monta "rautaa" tulessa. Toi Pax-tarjous tulee meillekin kuin tilattuna, sillä niitä mennään ostamaan kunhan Iksu avaa ovensa.
  hyi! siis kyy?

  ReplyDelete
 2. Tollaisen lamppuhässäkän saa muuten itse tehtyä :)
  Tarpeeksi kun on vaikkapa pantittomia metallitölkkejä, niin niistä leikkaa lehtiä yms ja spray maalia päälle niin avot :D

  ReplyDelete
 3. Kiitos nelio.
  Joo, kyllä kyykäärmes se oli! Meillä nyt vauvakin nukkuu pihalla ja jos se luiru sinne eksyy, niin puren siltä itse pään poikki(juoksen karkuun kuitenkin).:D

  ReplyDelete
 4. Kenen tuo keittiöön tuleva valaisin on ja mistä?? Onko se niinkuin kiskoilla vai? Oli miten oli, sairaan makee!!

  ReplyDelete
 5. Katriina: varmaan saiskin joo tehtyä, mutta mulla ei ole aikaa joten saan helpoiten kun ostan kaupasta valmiita ;)

  Noi keittiön valaisimet on Decoligtista ja ne tosiaan on kiskoissa, niin saamme sen avulla kohdistettua valot oikeille paikoille. Ei voitas "elää" jos lamput ei olis tasapainossa keittiön pöydän kanssa. Hintaa kokonaisuudelle tuli sellaset 5-600 eur mutta saimme toki rabattia :)

  ReplyDelete
 6. Vau! Kivoja ideoita; varsinkin tuo porraslaatikosto. Never heard. Säilytystilaa kun tarvitsee AINA. Meillä on tuollainen romukoppi tehty saunanlauteiden alle. Pääsy sinne on siis keittiöstä. Ja pikasiivous on tehty suit sait. :)

  ReplyDelete
 7. Ton porraslaatikoston bongasin jo vuosia sitten ja silloin päätin että kun talon saan niin tollanen. Mutta meiltä ne jää nyt pois kun muuten menis arvokkaampaa tilaa portaitten alta. Säilytystilaa meillä tulee olemaan ihan riitävästi; kuten walk in closetissa on mun ja miehen vaatteet, tsiljoona kappia keittiössä jossa tulee varmaan säilytettyä muutakin kuin keittiökamaa, kodarissa kaappia, yläkerrassa vaatehuone, molemmissa yläkerran huoneissa koko seinän pituiset kaapistot ja alakerran yhdessä huoneessa kaapisto ja eteisessä pitkät kaapistot. Kai noilla pärjää...

  ReplyDelete
 8. Sisustusintoa ! Kova vauhti täällä päällä :)

  ReplyDelete
 9. Mahtavat suunnitelmat, ja jo pian toteutuneetkin!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.