Lempikukka


Tää limenvärinen krysanteemi on ihan ykkönen tällä hetkellä! Näyttävä ja modernin näköinen kukka mun makuuni. Ihan perinteisistä kukkakimpuista en tykkää, joten suosin pakettiin tai maljakkoon yhden kukan ja vähän vihreää heinää kaveriksi, niin johan on tyylikästä ja vielä edullista.

Eilen muun muassa tarhantädit saivat limen vietäväksi kotiisa kun poika aloitti kesälomansa ja lopetti päiväkodissa 4,5 vuoden taipaaleensa. Kiitos ihanalle päiväkodille. Nyt odottaa eskari ja uusi kunta.

Pirkon Kukasta löytyi muutenkin ihania kukkia talon sisustusta silmällä pitäen ja on muutens ihan lemppari kukkakauppa jossa asioida.

YES, me ollaan NYT lomalla ja kiirettä pitää.
Kesä ja kärpäset täältä tullaan!!

Comments

  1. ps. se lastenhuonekirja josta kyselin aiemmin... mistä sitä saa???

    ReplyDelete
  2. Täällä toinen vihreästä krysanteemista tykkäävä... meillä oli tuplavalmistujaiset (mieheni ja siskoni) ja kimppua tarjoilupöytään ostamaan lähtiessäni oli vain yksi toive että noita pitää kimpussa olla. Lisäksi oli valkosta ja sinista kukkaa ja vihreää harsoa. Ihanan raikas ja keväinen kimppu tuli! Oon alkanut tosi kriittiseksi kukkakauppoja kohtaa saatuani joitakin kertoja sellaisia kimppuja että lähes itkun kanssa poistunut. Joillakin on periaate että kun näin on aina tehty niin niin tehdään myös nyt vaikka kuinka koittaa sanoa toivomusta.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.