Nyt on kaappia


Kylläpä otti koville, nimittäin vaatekaappien ostaminen Ikeasta suununtaina. Meinas mennä ikä ja terveys.

Walk in closettiin piti saada 35 cm syvä kaapisto ja se tuli hommattua loppujen lopuksi tammen värisenä. Oisin halunnut vaaleamman version tammesta, mutta kas, sitä ei saanut kuin 60 syvänä ja sitten siihen ei ollut tarjolla kuin liukuovia. Sitten piti ottaa mustanruskea, mutta siihenkään ei ollut jotain sopivaa osaa. Vinkee olis ollut variaatio; valkoinen runko ja mustanruskea maitolasiovi, mutta nössöilimme.

Hirveetä venklausta kaiken kaikkiaan! Ja oltiin ihan varmoja, että se mitä halutaan loppujen lopuksi ostaa, niin ei kuitenkaan ole varastossa, mutta kas ne on nyt hommattu.

Meille tuli siis 2 x 50 cm ja 1 x 100 cm kaapit. 50 kaapit ovat umpiovilla ja 100 setti on maitolasilla. Näistä tuli hyvä ale Family-kortilla.

Kaappeja piti hommata vielä yhteen huoneeseen, mutta päätimmekin laittaa sinne Stuuvaa, kun on niin hieno ja on sopivan kokoinen lapsen huoneeseen. Stuvaa tulee myös pukuhuoneen puolelle.

Muutamalla muullakin oli muuten Paxia kärryissään. Huh mikä suoritus!

Comments

 1. Ihastuin kans siihen Ikean Stuvaan, ja sitä tulee meille pikkuneidin huoneeseen. Saas nähdä millainen operaatio on siihen osien etsiminen. Se on meillä vielä nimittäin edessä :)

  Meillä yritetään raksalla saada nyt valmista kauheella tahdilla, kun käyttöönottokatselmus pitäisi olla kesäkuun lopussa. Saas nähdä miten meitin käy... :)

  Tsemppiä teille kans loppurutistukseen!

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa lupaavalta. Joko sitä Stuuvaa mahtaa saada muualtakin kuin Tampereen Ikeasta? Turusta ei ainakaan vielä.

  ReplyDelete
 3. Marika: meillä huhkitaan kans semmosella vauhdilla ettei mitään rajaa. Ja ressi on melkonen.

  Kotilo:en osaa sanoa saako muualta vielä. Kiva se on, muistuttaa kovasti The Asplundin kaappia.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.