Walk in closet


Nyt pitää päättää miten saamme järkevästi rakennettua pienen walkkarimme vaatesäilytyksen kannalta. Mutta toisaalta kun tila on melko pieni,(melkein kuvan kokoinen, mutta inasen kapeampi) haluan että ulkonäkö tulee sijalla yksi eli menee käytännölisyyden ohitse koska tilaan ei tule ovia. Sen pitää olla ulkonäöltään kestävä ja huonemainen ei vaatehuonemainen, you know.

Toinen seinusta on meillä täysin selkeä, eli sille tulee täyskorkeat Ikean Paxit. Yksi 100 cm runko ja sen molemmille puolille 50 cm rungot ja syvyys on 40 cm. Väri tulee ilmeisemmin olemaan koivu koska on melko lähellä keittiön akaasiaa.

Tässä muutama vaihtoehto nopeesti kyhättynä toisesta seinästä. Sille alkuun piti tulla symmetrisesti samanmoinen 2 m kaappirivi, mutta kas kun valokytkimet on siinä vähä tiellä (pieni suunnitteluvirhe ;)). Ja matalammat lipastot kyllä keventäs tilaa ja antas sitä huonemaisempaa lookkia.

Lipastoihin mahtuu hyvin meidän vaatteita, sillä me ollaan jo kolmisen vuotta säilytetty pikkuvaatteita lipastoissa.

Tällä hetkellä meidän suosikki sommittelukuvista on viimeinen. Lipastot ovat siinä metrin leveyiset, joten menis synkassa kaappien kanssa. Mutta pitäskö tälläkin seinälä olla korkeaa kaappia? Lipastoiden lisäksi seinälle tulis ylös 2 m avohylly tai pari.

Peräseinälle tulloo iso peili. Ja jos tilaan sais sen kokolattiamaton...

Comments

  1. Oi mikä unelma tuo teidän walkkarinne! Mullakin on vaatehuoneessa tuo säilytysjärjestelmä. Ja on hyvä.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.