Pitsipeitto muuttui moderniksi

Toivottavasti isomummu ei tykkää kyttyrää ettän tuunasin vähän häälahjaksi saatua päiväpeittoa. Se oli niin kaameen värinen eikä sopinut minkään kanssa, joten ostin 2 purkkia väriainetta ja nakkasin peitteen koneeseen.

Hyvä tuli. Nyt se tulee päääsemään esille ja vierashuoneen sängynpeitteeksi.Ja kyllä mä taidan päätyä tuohon kukkatapettiin. On se vaan niin hieno ja voimakas!

Comments

 1. mä tein saman homman. värjäsin äitini vanhan pitsipäiväpeiton mustaksi :-). kivalta näyttää teidän koti. ihailen rohkeutta valita niin rohkeita värejä. keep going.

  ReplyDelete
 2. Tuo kukkatapetti saa ehdottomasti minun ääneni :)

  ReplyDelete
 3. Mä olen jo jonkin aikaa ollut sitä mieltä, että vanhoja esineitä (arvokkaampiakin) arvostaa parhaiten käyttämällä niitä kaapissa makuuttamisen sijaan. Joskus se käyttöönotto vaatii tuunausta tai käyttötarkoituksen muutosta.

  Ja siis peitto on nyt upea! En oikeastaan edes ymmärrä miksi kenenkään pitäisi käyttää kalastajalangan värisiä peittoja?!

  Anu

  ReplyDelete
 4. Tulipa peitosta mielettömän upea! Millä värillä värjäsit? En ole koskaan värjännyt mitään koneessa. Tuleeko kova sotku?

  ReplyDelete
 5. Värjäsin peitteen Dylonilla ja väri oli antiikin harmaa.

  Värjäsin peitteen vuokraläävän vanhassa pesukoneessa, en tiedä uskaltaisinko tuohon höyrykoneeseen Dylonia tunkea. Mutta tosiaan ei tullut sotkua eikä peitto tiputtanut väriä märkänä. Eli kai niillä uskaltaa tehdä, ainakin peitosta tuli 100 kertaa paremman näköinen.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.