Katseet kohti yläkertaaOlen pikkuhiljaa miettimässä yläkerran sisustusta, vuorossa kylpyhuone ja aula. Pojan huone ja vieras/rumbonhuone on mietitty melko valmiiksi. Nää nyt on vaan taas tälläsiä alustavia miettteitä ja onhan näitä ennenkin jo mietitty, mutta sen rakentamista jatketaan pikkuhiljaa. Seuraavana pitäs tilata tasotemiehet paikanpäälle. Oisko jouluks valmiina, oiski.

Kylpyhuone saa olla miehekkään sävyinen ja moderni, pääsääntöisesti poika sitä tulee käyttämään. Mustaa, vihreää, akaasiaa. Marimekon naulakko on ERIkiva. Kylpyhuonekuva (mustavalkoinen) on Pukkilan ja ihastuin siihen.

Väännämme kättä miehen kanssa, sillä haluan suihkun tavallaan seinän sisään ja mies tahtoo jonku "järkyttävän" suihkukaapin. No kai niitä hienojakin on, mutta tämä on taas hieman persoonallisempi ratkaisu. Aion kyllä voittaa tämän väännön.
Yläkerran aulan yhdelle seinälle täräytän Designers Guildin pallotapetin, joka alunperin piti tulla portaikkoon. Näkyypä tapetti heti alakerrasta katsottuna eli portaitten vastapäinen seinä. Portaista tulee vastaavannäköiset kuin kuvassa ja ne päällystetään parketilla, jota on siis tv-seinässämme.

Yläkerran toiselle seinälle ehkä pistän Espritin musta-valkoisen tapetin. Tila on matalaa, joten laitan tapetin myös osittain kattoon. Sen kaveriksi tulee Kukkapuromme ja vanha sohvanraato. Kukkapurojen seuraan sopis Ikean pikkupöytä. Elsanomian Klaffi-hyllyt sopis lehdilleni, mutta niitä pitäs olla melko monta. Ehkäpä keksin niiden tilalle jotain muuta.

Kyllä tuohon aulaan pitää jotakin väriä myös saada, mutta tummaa meininkiä hakusessa. Ehkä tummaa lilaa, joka jatkuu sitten vierashuoneen puolella...

Comments

  1. Laitoin linkin omaan blogiini tästä sivusta, koska tuo vihreä kylpyhuone on vain käsittämättömän ihana!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.