Lamellii, rullista, laskosta,kaihdinta


Siis verhomietintää. Oltiin jo päätetty että olohuoneen isoihin ikkunoihin rullikset, mut sit nähtiin kavereilla lamellit. "Mitä jos sittenkin sellaset". Ei ois pahat ei, ei ainakaan kuvien mukaan. Tai sitten puusälekaihtimet. NO sellaset tulee ainakin saunaosaston oveen, keittiön oveen ja makuuhuoneen vaakaikkunaan, vaaleaa puuta.

Makuuhuoneiden pikkuikkunoihin teetän ilmeisesti laskosverhot. Samasta Guildin kuosista kuin tapetti. Mutta niiden pitää olla ryhdikkäät. Yks vaihtoehto ois virkata verho. Tai siis en minä virkata osaa, mutta jos vaikka mummuni... Tai mistä minä enään tiedän, pää mennee pienellä ihmisellä aivan sekaisin tälläisia miettiessä. Ulospäin kun pitää näyttää myös niin yhtenäiseltä eikä joka ikkunassa voi olla erilainen verho.

Comments

 1. Noi lamellit on takuuvarmasti käytännölliset! Ja mun mielestä ainakin tyylikkäät moderneissa tiloissa. Väriskaala on aika paljon laajempi kuin aikoinaan. Mitenkähän noi muuten putsataan? Luulisi, että tekstiilipinta kerää hieman pölyä ja pinttyy. Kaihtimethan on mahdollista putsata kotikonstein.

  ReplyDelete
 2. Mä varmaan imuroisin säännöllisesti eli kerran vuodessa :D kai ne niin vois pitää puhtaana.

  Mutta sitten ois sen värin päättäminen, harmaata, valkoista vai vihreää. Ja sitten päänvaivaa tuottaa pituus. Eli laitetaanko lattiaan asti vai ihan vaan ikkunan kokoinen. Voi helvatahelvatta :)

  ReplyDelete
 3. Kaihtimet ei todellakaan ole huono idea, niitä ei monissa kodeissa näy, joten se olisi myös hieman omaperäisempi ratkaisu kuin naapurilla.
  Hyviä verho-mietintä-taukoja! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.