ARVONTA _ Kotonadesign


Nyt ensimmäinen arvonta tässä Blogissa ja palkinto on mitä hienoin.

Juttelin mukavan Kotonadesignin Mian kanssa viime viikolla ja päätimme että voisimmme ilahduttaa lukijoita ihanalla palkinnolla!

Palkintona on mikäs muukaan kuin magneetti- ja liitutaulu. Molemmat siis samassa taulussa, näppärää! Taulut ovat kierrätysmateriaalista valmistettua, sataprosenttista kotimaista käsityötä.

Palkintotaulun koko on halkaisijaltaan 25 cm ja väri musta.

Säännöt:

Kerro minne sinä laittaisit tämän taulun ja miten sitä käyttäsit.
Voit myös kertoa miten löysit blogini ja onko juttutoiveita.

Vastaamalla olet mukana. Linkittämällä tämän arvonnan blogiisi tuplaat mahdollisuutesi. Jos olet blogini lukija tai liityt nyt lukijoihin niin triplaat mahdollisuutesi. Muista mainita mikäli linkität, liityt tai olet lukija. Kaikki voivat osallistua ja anonyymit keksii nimimerkin.

Kilpailuaikaa on 21.11. asti.

Onnee arvontaa!
Lisää voi lukea www.kotonadesign.fi

Kotonadesign leikkii minkä ehtii…Leiki sinäkin!

Comments

 1. Oi, mikä ihana palkinto ! :)
  Löysin blogisi sen perusteella, että olit liittynyt oman blogini lukijaksi :) Kurkkasin profiilikuvasi nallea ja tänne tulin !

  Liitutaulu olisi mitä hauskin oman neljäsluokkalaisen poikani huoneentauluksi - muistuttamaan läksyistä sekä muista tärkeistä jutuista kuten treeneistä ja avaimista ;) ;)

  ReplyDelete
 2. Huikea arvonta - ehdottomasti mukana ja kolminkertaisesti! Laittaisin taulun uuden talomme eteiseen, aiettä se sopisi sinne täydellisesti :)

  ReplyDelete
 3. Meillä tuo taulu päätyisi lastenhuoneeseen jossa pikkusälli voisi siihen harjoitella auton piirtämistä!

  Olen lukija ja laitan linkin blogiini joten saan 3 arpaa! =)

  ReplyDelete
 4. Laittaisin ihanaisen taulun keittiöömme. Voisimme sitten viestitellä toisillemme tai kertätä liitutauluun kauppalappua. Blogisi lukijaksi päädyin Suvi M:n blogin kautta, mutta Rumbo oli jo entuudestaan tuttu. Linkitän illalla omaan blogiini http://kasivaylankahvila.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Arvonnassa mukana! Olen tätä samaista taulua joskus hypistellyt messuilla ja sille on olemassa valmis paikka eteisessämme. Se olisi loistava info/muistitaulu.
  Olen blogisi lukija ja löysin blogisi sisustusideat -palstan kautta.

  ReplyDelete
 6. Kyllähän tuo pääsisi pojan seinälle, myös keittiö olisi erinomainen vaihtoehto :)
  Blogia olen seurannut alusta alkaen joskin olen huono kommentoimaan.

  ReplyDelete
 7. Lukijana mukaan arvontaan! Taulu pääsisi joko keittiöön, lastenhuoneeseen tai eteisen seinälle! :)

  ReplyDelete
 8. Hauska yhteensattuma. Kirjoitin itsekin kyseisestä tuotteesta blogissani tässä: http://projekteistaisoin.blogspot.com/2010/10/kotonadesignfi.html

  Ihanat tuotteet ja niille löytyisi paljon tarvetta myös meille. Koti ja sisustaminen on tosin sen verran keskeneräistä vielä, etten tarkkaan tiedä minne ne tulisi. Mahdollisesti keittiöön ja/tai eteiseen. Sunnitteluaikaa tosin vielä on, kun muutto uuteen kotiin on vasta 6-7 kk:n kuluttua.

  ReplyDelete
 9. Kiva palkinto. Rakenteilla olevaan taloomme tulee paljon pyöreitä muotoja, tämä olisi oiva voitto sinne.
  eteiseen tai jos keittiöön mahtuu niin sinne.

  ReplyDelete
 10. Hieno taulu kertakaikkiaan!
  Olen blogin lukija ja seuraaja bloglovin sivuston kautta. Taulun laittaisin eteiseen, vaatekaapin oveen. Käyttäisin sitä vaihtelevaan valokuvanäyttelyyn sekä ilmoitusten jättämiseen.

  ReplyDelete
 11. Lukija olen.
  Laittaisin tuulikaappiin, josta kaikki huomaisi tiedotteen heti ;)
  Blogisi löysin jonkun toisen blogin kautta, en enää muista minkä.
  Kaikki jutut käy =)

  ReplyDelete
 12. Osallistutaan! :)
  Kuollaksenikaan en muista, mistä kautta blogisi löysin. Olen kai tehnyt erinäisiä blogiseikkauluja ja löytänyt sitä kautta.

  Keittiöön olisi hyvä, äkkiä voisi susata vaikka että leivinpaperi loppu. Tai sitten lastenhuoneeseen.

  Käsittääkseni kahdella arvalla osallistun, kun olen lukijasi.

  ReplyDelete
 13. Olen blogisi lukija ja löysin tänne toisen blogin kautta. Ihania nuo liitutaulut! Taulu tulisi tytön huoneeseen. Saisi kiinnittää ja kirjoittaa siihen omat tärkeät juttunsa :)

  ReplyDelete
 14. Luen blogiasi säännöllisesti. Sain lostoidean värjätä sängynpeiton sinulta.Kiitos!

  Laittaisin sen keltamustaan eteiseen, jota juuri nyt sisustamme. Viestittelisin siinä miehelleni asioita.. meillä on sellainen tapa.. <3
  Olisin onnellinen voitosta, koska kaupasta en raaski tällähetkellä ostaa, kun rakennushommat viimeisillään.. :)

  http://jossuma.blogspot.com/

  ReplyDelete
 15. Oi miten mahtava palkinto!!! Mä olen tota himotellut ja monesti jo meinannut ostaa. Voi kun onnistuisi näin :) Mä ajattelin, että taulu tulisi eteiseen ja ostaisin niitä magneetteja joihin saisi sitten kävevästi avaimet myös roikkumaan. Olisi nekin aina tallessa ja kätevästi käden ulottuvilla. Samalla siihen saisi kirjoiteltua terkut, muistettavat asiat jne.

  Linkitän ehdottomasti blogiini, eli kaksi arpaa, kiitos :)

  ReplyDelete
 16. tuo tulisi keittiöön tai tyttären huoneeseen. eteisessä siinä olisi avaimet ja muu tarpeellinen, aina kateissa oleva, pikkusälä ja tytär saisi piirtää ja laittaa siihen omaa taidettaan.

  ReplyDelete
 17. Noita juuri katselin netistä ja ostoskorissakin käväisi! Aivan huippu palkinto.

  Laittaisin tämän joko työpöydän viereen tuleville projekteille muistitauluksi, taikka pojan huoneeseen, jossa hän voisi taululle piirtää ja laittaa omia taideteoksiaan!

  Liityin lukijaksi vasta nyt, eli 2 arvalla mukaan!

  ReplyDelete
 18. Ihana, mukana kahdella arvalla. En muista miten alkujaan päädyin blogiisi, nyt käyn aina katsomassa uudet postauksesi ja tykkään.
  Palkinnon antaisin Poikaseni päättää mihin haluaisi laittaa, koska hän sen varmaan omisi (luultavimmin sijoituspaikkaolisi leikkikeittiö).

  Varsinaisia juttutoiveita ei ole, mutta päänsärkyisen ihmisen toiveena on, muu taustaväri blogiin kuin musta (käy silmiin tämä väriyhdistelmä...) Muute "pahaa" sanottavaa ei ole, tykkään kuvistasi erityisesti.

  ReplyDelete
 19. Laittaisin sen eteiseen. Passais sinne hyvin!
  Blogiisi löysin sisustusideat.net kautta.
  Ja olen myös lukija, joten kaksi arpaa!

  ReplyDelete
 20. Ihana palkinto, noita olen jo kauan himoinnut!

  Taulu tulisi kaunistamaan eteistämme ja saisi vihdoin ne avaimetkin siihen käden ulottuville eikä tarvisi aina etsiä kaikkien takkien taskuista.

  Blogiin eksyin sisustusfoorumin kautta. Olen lukija eli kahdella arvalla mukana!

  ReplyDelete
 21. Blogia seuraan ja kommentoinkin:) Linkki on omassa blogissani myös.
  Laittaisin tuon liitutaulun uuden remontoidun vessan seinälle, vessanpöntön viereen. Siinä on aikaa kirjoitella vaikka runoja:D

  ReplyDelete
 22. Hiphei, olen mukana kahdella arvalla: lukija kun olen!
  Löysin sinut tai lähdin suoraan alusta asti mukaan tuolta sisustussiskojen turinapuolelta.

  Ja taulu pääsisi eteis-keittiöön.

  ReplyDelete
 23. Mukana! :)
  Muistitaulu pääsisi ompelupöytäni päälle, sopisi mustavalkoteemaan ja lahoon päähän täydellisesti :)
  Blogiisi löysin sen yhden foorumin kautta ;)

  ReplyDelete
 24. ihana arvonta. Ottaisin taulun keittiöön pieneksi muistitauluksi, johon tärkeimmät ajankohtaiset muistamiset. Mietityttää tuon koko, että aika pienihän se on, mutta varmasti tehokas niille muutamille muistutuksille.,ja tosi kiva: musta ja pyöreän muotoinen, sopisi meille kyllä!
  :)

  ReplyDelete
 25. Blogisi löysin sisustusideat.net palstan kautta. Ihan alusta asti olen siis blogiasi seuraillut. Kommentointi on joka puolella jäänyt vähän vähäiseksi viime kuukausina, mutta fiiliksissä olen ollut koko ajan mukana. Linkki blogiisi löytyy myös oman blogini sivuilta :)

  Palkinto on mitä ihanin. Arpaonni on itsellä aina ollut vähän huono, mutta jos tuo ihanuus itselle tulisi, niin paikka löytyisi joko eteisestä tai keittiöstä. Yksin kun asun, niin tärkeät laput ja avaimet olisi siinä hyvä säilyttää ja tietenkin muistutukset ;)

  ReplyDelete
 26. Hieno arvonta!
  Eteiseen varmaan laittaisin...
  Luulisin että mulla on kolme arpaa, jos ymmärsin oikein.

  ReplyDelete
 27. moikka! Meillä menis niinki kiehtovaan paikkaan kun vessaan:D ja EI muistitaulun arvo ei heikkene siellä yhtään vaan päinvastoin! Meillä kun on tapana jättää vessan peiliin post it lappusilla aamuisin viestejä toisillemme.se kun on varmin paikka ne bongailla ja jakaa kaikki tärkeä informaatio.peiliin kun tulee varmasti aamusella katsottua hampaita pestessä.
  eli niin messissä!

  t.Ballohedi

  ReplyDelete
 28. Ihana arvonta tosiaan!

  Jos taulun voittaisin, tulisi se luultavasti eteisaulaan muistitauluksi. (Vai voiko tuota minitilaa aulaksi sanoa... ;D)

  Olen blogisi lukija ja löytänyt tieni tänne luultavimmin sisustuspalstalta.

  ReplyDelete
 29. Laittaisin taulun joko eteiseen tai lasten huoneeseen. :) Kahdella arvalla olen mukana!

  ReplyDelete
 30. Mukana myös!
  Taulu olisi ihana ja niin tarpeellinen, laittaisin sen eteiseen ja se varmasti auttaisi tänä hajamielisyyden aikana koti-lastenhoito-työ kuvion keskellä. Välillä unohtuu avaimet, milloin sitten mikin.

  ReplyDelete
 31. Oi, tuo olisi täydellinen eteisen seinälle -olen haaveillut maalaavani siihen puun, ja puun oksalta voisi roikkua tuo taulu -sisään tullessani näkisin missä kaikki ovat -sillä tietenkin koko perhe oppisi kirjoittamaan menemisensä ja tulemisensa tuollaiseen ihanuuteen <3

  olen mukana arvonnassa kolmella arvalla!

  ReplyDelete
 32. Keittiöön tulisi hän meillä. Kauppaostoslistoja yms. muistettavia olisi mukava kirjoitella tauluun. Blogiisi taisin alunperin löytää sisustusideat.netin kautta ja sittemmin jonkun toisen blogin kautta. Olen mukana kolmella arvalla, kun olen lukija ja laitan linkin myös omaan blogiini heidinkotona.blogspot.com

  ReplyDelete
 33. Mukana arvonnassa. Taulu tulisi eteiseen ja siihen voisi kätevästi kirjoittaa muistettavia asioita ja laittaa avaimet roikkumaan.

  Hanne

  ReplyDelete
 34. Mä en lukenut tarpeeksi tarkaan ekalla kerralla :D Olen lukijasi, joten mukana kolmella arvalla!

  ReplyDelete
 35. Mahtava palkinto!! Meillä se tulisi eteiseen "muistilapuksi" taikka sitten tytön huoneeseen koristeeksi ja "seinäänpiirtelymahdollisuudeksi" ;) Mä löysin tänne MrsAgathan blogista arvontalinkistä.
  Liityn lukijaksi (olen tosin vieraillut aiemminkin..) ja linkitän, eli kolmella arvalla kokeilemaan! :)

  ReplyDelete
 36. Liityin lukijaksi. Aivan ihana arvonta ja palkinto! Tuolla olisi aivan selvä paikka meidän eteisessä ja taatusti tarpeellinen :)

  ReplyDelete
 37. Aikas mukavasti lähtenyt arvonta käyntiin. Lissää vaan!!!

  ReplyDelete
 38. Hitsi, unohdin sanoa että osallistun kahdella arvalla. Liityin lukijaksesi.

  ReplyDelete
 39. Hei miten kiva arvonta! Minä olen blogiisi löytänyt Sisustuideoiden kautta. Siellä aloin seurata taloprojektianne ja nykyään olen lukijana täällä.

  Meille tuo ihana taulu sopisi täydellisesti eteiseen. Voisi perhe jättää toisilleen viestejä mennessä ja tullessa :-)

  ReplyDelete
 40. Mukaan kolmella arvalla! Mieluiten laittaisin taulun eteiseen, voitaisi jättää miehen kanssa viestejä toisillemme :) Todennäköisesti kuitenkin lapsi pyytäisi sitä itselleen enkä voisi kieltäytyä :)

  ReplyDelete
 41. Sattumalta löysin blogin ja koska tämän tyyppiset kiinnostaa niin tottakai liityin ja luen!!! :D
  Taulun laittaisin keittiön seinään, tulisi tarpeeseen kun nyt pikku lippusia ja lappusia on jääkaapin ovi täynnä... ja isimies ei tykkää...

  ReplyDelete
 42. Mukana kahdella arvalla.
  Löysin tänne sisustusideat.netin kautta.
  Taulun laittaisin eteiseen ja odottelisin siihen mieheltä rakkaudentunnustuksia aina 1,5 viikon välein kun hän käy kotona. :D

  ReplyDelete
 43. Mukana kahdella arvalla ja tämä olisi juurikin sitä mitä meillä tarvittaisiin, joko lastenhuoneeseen tai kuistille ilmoitustauluksi johon laitetaan tärkeitä menoja ym.

  ReplyDelete
 44. Ihana arvonta. Olen lukijasi ja linkitän koti-blogiini, joten kolmella arvalla osallistun.

  Meillä tämä ihanuus päätyisi vessaan, pönttöä vastapäätä. Olisi mielenkiintoista seurata, millaisia viestejä siihen ilmestyisi.

  ReplyDelete
 45. Mukaan myös kahdella arvalla. Taulu tulis makuuhuoneeseen. Yöllä tulee nimittäin ne parhaat ideat mut aamuun mennessä olen ne jo unohtanut.
  Tänne päädyin erään blogin kautta.
  Hyvää keskiviikkoa!

  ReplyDelete
 46. Löysin tieni tänne Koti-blogin kautta...ja tällaiseen hienoon arvontaan tietysti haluan osallistua 3:lla arvalla.
  Liitutaulu tulisi meidän uuden talon eteiseen sitten sinä kauniina päivänä kun sinne vain päästään. Toimisi oivallisesti muistuttamassa kaikesta tärkestä arjen keskellä.
  :D

  ReplyDelete
 47. Minäkin löysin blogisi ihanien sisustusblogien viidakosta. Sisustustyylini on omaan makuuni pitkälti samaistuva. Taulu saisi meillä paikan eteisaulasta. Siihen kirjaisin ainakin elämänviisauksia.

  ReplyDelete
 48. Taulu menisi 10v poikani huoneen seinälle, hänellä kun on pieniä muistilappuja siellä täällä, niin saisi asiat/muistilaput taululle! :)
  Blogisi löysin jonkin toisen blogin kautta, en nyt muista että minkä.

  Kolmella arvalla lähden mukaan arvontaan! :)

  ReplyDelete
 49. löysin tien tänne, kun tulit uudeksi blogini lukijaksi.. ja nyt olen jo sinun blogisi lukija. Ihana blogi sinulla!
  Ihana Kotona design liitutaulu tulisi eteiseen, johon voisi kirjata miehelle kotitehtävät jotka tehdä kotiin tullessa. :) :P
  Olen siis 2 arvalla matkassa mukana!!

  ReplyDelete
 50. Löysin blogisi koti-blogin kautta ja liityin juuri lukijaksesi.

  Taulun laittaisin lastenhuoneeseen. Siinä vois olla ehkä kuvia tms. sittenpä sen näkis. :)

  ReplyDelete
 51. Jee mikä palkinto! Löysin tänne toisen blogin kautta :) Mulla ois tälle täydellinen paikka valmiina eteisen ja olohuoneen välisellä seinällä, juuri tapetoidulla, tunnearvotuolin yläpuolella Sinuhen seurassa :) Käyttötarkoitus: kauppalistat, muut muistettavat, esikon kirjaintreenit. Ja yhdellä arvalla mukana!

  ReplyDelete
 52. Uuu! Taulu olisi enempi kuin sopiva pian valmistuvan työpöytäni ylle. Pöytä on pieni, joten taulu ajaisi kompaktisti kaksi virkaa. Toisen blogin kautta tänne könysin, kivalta näyttää blogisi. Menenkin tutkailemaan vielä lisää :) Yksi arpa tänne kiitos.

  ReplyDelete
 53. Oi iihana palkinto! Mukana 2 arvalla.

  Löysin blogiin perinteisesti jonkun kaveriblogin kautta, ja luen jutut aina. :)

  Laittaisin tuon meillä lastenhuoneeseen, tai sitten eteiseen lääkekaapin alla olevalle tyhjälle paikalle. Siihen voisi kirjoittaa, kuka menee missäkin ja mitä pitäisi kaupasta vielä hakea... Tai lastenhuoneessa se päätyisi arvatenkin hyvin luovaan käyttöön. :)

  ReplyDelete
 54. Yhdellä arvalla mukana! Löysin blogisi toisen lukemani blogin kautta. Rumbosta olen itse asiassa tilannutkin kerran tapettia :)

  Taulu pääsisi ehdottomasti eteiseen muistuttamaan tärkeistä asioista ja avaimista!!

  ReplyDelete
 55. kolmella mukana. löysin blogisi juuri ja liityin lukijaksi.linkitän lisäksi omassa blogissani.

  hmm.. paha homma.ensimäinen visio taulusta tulee vessassa mutta myös keittiö ja eteinen voisivat olla meillä sopivia sijoituspaikkoja. toisaalta jos toisen tai kolmannen samanlaisen ostaa niin eteinen olisi parhain paikka liitutauluille päällekäin.

  ReplyDelete
 56. Kahdella arvalla mukana! Ja laittaisin tämän keittiön seinälle. Ihana!
  Blogiisi olen aikanaan päätynyt jonkun toisen blogin kautta.

  ReplyDelete
 57. Aniliinin kautta tullaan. :)

  Liitutaulu löytäisi paikkansa tulevan talomme keittiöstä, istuisi kuin nenä päähän!

  Kiitos mukavasta arvonnasta!

  ReplyDelete
 58. Kahdella arvalla mukana!

  Laittaisin tämän keittiöön, sinne kun olen juuri suunnittelemassa muistitaulua, kun en tykkää että jääkaapin ovi on täynnä lappusia ja lippusia :D

  ReplyDelete
 59. Yhdellä arvalla mukana.

  Aniliinin blogin kautta olen tänne löytänyt.

  Uudessa eteisessä olisi loistopaikka muistitaululle.

  ReplyDelete
 60. Tämä sopisi minne vain uuteen vielä rakenteilla olevaan taloomme! Eteinen, keittiö ja tyttären huone kisailisivat sijoituspaikasta ;)

  Tänne löysin aikoinaan jostain muusta blogista, usein pitää käydä katsomassa mitä talollenne kuuluu!
  Mukavaa talvea sinne!

  ReplyDelete
 61. Taulu saisi paikan joko lasten leikkihuoneesta, jolloin lapset voisivat piirtää siihen Tai sitten keittiöön itselleni muistitauluksi, kun oma pää on niin hatara:) Löysin blogin jonkun toisen blogin kautta. Yhdellä arvalla mukaan.

  ReplyDelete
 62. Laittaisin taulun eteiseen ja se sopisi sinne paremmin kun hyvin...:) yhdellä arvalla mukaan.

  ReplyDelete
 63. Ihana arvonta! Meillä taulu saisi paikan eteisessä, missä moni asia on viimeistään hyvä muistaa :). Yhdellä arvalla mukaan.

  ReplyDelete
 64. Taulu olisi mainio lastenhuoneeseen, tai sitten eteiseen.. Käyn blogissasi aina silloin tällöin, useimmiten jonku muun blogin listan kautta. Yhdellä arvalla mukaan.

  ReplyDelete
 65. Kiitos inspiroivasta blogista, josta saan yllättäviäkin ideoita omaan kotiini! Taulun sijoittaisin eteisaulaan, josta kaikki sen varmasti huomaisivat.

  Sivuillesi löysin aikoinaan sisustusideat.netin kautta, jossa aktiivisesti kerroit upean talonne suunnitelmista. Onnea uuteen kotiin!

  ReplyDelete
 66. Löysin tänne MrsAgathan kautta.

  Laittaisin taulun tietokoneen viereen muistuttamaan tärkeistä menoista ja laskuista.

  ReplyDelete
 67. Tosi kiva taulu. Meillä taulu pääsisi tulevaan uuteen kotiin varmaankin keittiöön...kunhan pääsemme uuteen kotiin ensi vuonna muuttamaan.
  Olen lukijasi, mutta en nyt millään ehdi linkittämään blogiini :)
  Löysin blogiisi toisen blogin kautta.

  ReplyDelete
 68. Heips !
  Sana joka tuli mieleeni sivuistasi on : Mysigt ! :)) Löysin tänne vierailusi johdosta, jonka teit omaan blogiini. Linkitin blogisi omaani, ensikädessä tämän arvonnan! :D Sekä listauduin lukijoihisi,nimittäin täällähän on kaikenlaista lukemista mikä on likellä syräntäni !
  Meillä enää muutama päivä muuttoon ja ...
  jos sellainen onni potkisi, että muistitaulu
  haluaisi muuttaa meille niin sen paikka olisi
  eteisestä käännyttäessä köökkihin, sinne, missä on koron sydän !
  Juu ja saat olla varma, törmään tänne toistekkin.
  - Misanen ja chihupojjat

  ReplyDelete
 69. Voi höh, edellinen kommenttini taisi kadota jonnekkin välille... Siis piiiiiitkästä aikaa taas kurkkimassa ja satuinpa sopivaan aikaan! Meillehän taulu tulis eteiseen, niiden hienojen joka aamuisten post-it lappujen tilalle!
  -miu

  ReplyDelete
 70. Voi vitsit mikä arvonta, tuon taulun kun saisi!! Vihreänä ja mustana noita olen kuolannut ja suunnitellut hankkivani.

  Mulla on oikeastaan neljä vaihtoehtoa, mihin taulun laittaisin; se tulisi joko 8- ja 10-vuotiaiden tyttöjen huoneeseen, tai sitten se tulisi eteiseen, tai keittiöön, tai työhuoneeseen. Vielä on aikaa päättää kun oman talon rakentaminen on kesken.

  "Tylsästi" se toimisi sellaisena ns. ilmoitustauluna, ja ehdottomasti siihen olisi noita magneetteja myös hankittava. Siihen voisi sitten lapset, minä ja mieheni raapustella toisillemme viestejä. Joko niitä tärkeitä, esim. "Muista hammaslääkäri klo 14", tai minä voisin esimerkiksi kirjoitella runoja silloin tällöin miehelle, teemme niin nytkin mutta lapsen kyhäämään muistitauluun :) Ja tosiaan magneeteilla sitten saisi tärkeitä lappusia laittaa siihen, ja joskus jotain ihania valokuviakin <3

  Ai niin, ja blogiisi löysin siis sisustusideat.netin kautta. Olen täällä aina välillä käynyt lukaisemassa, kuukauden-parin välein vain tosin kun tää blogimaailma ei ole mulle niin tuttu..

  ReplyDelete
 71. Pääsis ehkä keittiöön. Kiva palkinto! Blogiasi olen lukenut jo piiiiitkäään.....

  ReplyDelete
 72. Kolmella arvalla mukana. Jos onni suosii, tälle olisi paikka valmiina keittiössä, tauluun äiti rustaisi omia tärkeitä juttujaan, mitä tämä lahopäinen kotiäiti yleensä unohtelee ;)

  ReplyDelete
 73. Blogisi olen löytänyt Rumbon kautta ja Rumbon minityylistä. Olisipa kiva ylläri voittaa tytöillemme tuollainen taulu, olen niitä katsellutkin vaan en ole raaskinut hankkia. Nelivuotiaamme tytön rakas tekeminen on piirtäminen ja maalaaminen, tämä olisi niiiiiiiiiiiiin passeli!!!!

  ReplyDelete
 74. Blogiin päädyin toisen blogin kautta, missä tää oli linkattu! :-)
  Liityin lukijaksi, eli kolmella arvalla ollaan mukana!

  Liitu/magneettitaulu sopisi keittiöömme kuin nappisilmään! ;p

  ReplyDelete
 75. Kahdella arvalla mukana.
  Laittaisin sen eteiseen, sillä oon kova unohtaa asioita. Joten sais päivä menot sinne kirjata ylös. :)

  ReplyDelete
 76. KEITTIÖÖN laittaisimme tuon. Kirjoittaisin siihen aina mitä pitää muistaa, koska olen kova unohtamaan asioita.

  ReplyDelete
 77. Arvontaan mukaan! taulun laittaisin lastenhuoneeseen tai keittiöön tai eteiseen, on niiin hieno ettei osais päättää mihin laittais jos sattus voittaan:)

  ReplyDelete
 78. Meillä taulu menisi puolivuotiaan Eetu-pojan huoneeseen. Taululle voisi koota tärkeitä lippusia, lappusia, kortteja ja muita :)

  ReplyDelete
 79. (Yhdellä arvalla mukana, blogiisi löysin jonkun toisen blogin kautta!)

  ReplyDelete
 80. Voi tuo olisi täydellinen meidän pienen nyytin tulevaan huoneeseen!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.