Joulutoiveita_poika


Suurin osa 6-vuotiaan pojan omista toiveista kohdistuu Legoihin, ja pelkästään niihin pikkupalikoihin joita löytyy jo ihan liikaakin. Eli rajoitetaan sitä osastoa hieman_liika on liikaa.

Helsingistä löysin makeen Lego Star Wars-kirjan, mutta se oli ruotsinkielinen. Sitä ei. On myös englanninkielinen, suomeksi ei taida vielä löytyä... Täytyy kysästä kuitenkin Akateemisesta. Tämä olis varmasti mieluisa.


Vaatteille on aina tarvetta ja Legon vaatteet ovat kestäviä ja muutenkin kivoja. Ja joita poika suostuu päällensä laittamaan, hieman vaativa pikkumies vaatteidensa suhteen.

Jos äitikin vähä suhasee lahjalistaan, niin viikkorahoille Aarnion Plan Pastilli. Sais heiettyä meneen kaikenmaailman pankeista saadut possuhirviöt. Tuon voi "myydä" pojalle Star Wars-aluksena.

Mitäs muiden 6-vuotiaiden listalta löytyy?

Comments

 1. Meillä on 6-vuotias tyttö. Listalla on pikkuhamstereita, pikkuhamstereita ja pikkuhamstereita. Suunnitteli myös itse prinsessamekon, jonka haluaisi minun ompelevan. Edellinen jäi pieneksi.

  ReplyDelete
 2. Meillä 10 v poika toivoo star wars legoja. pitäisköhän vielä hälle ostaa , taitaa olla iha viimisiä jouluja kun rakentelee pikkulegoilla.nyyh.
  meillä 6v tyttö toivoo sitä rannekorua,sitä missä laattoja,kuvalaattoja....
  ja nukelle kaksostenrattaita.

  ReplyDelete
 3. Poika kirjoitti itse listan, jossa oli muunmuassa toiveena "oma huone".... :) Voi olla, että just nyt jää toiveeksi vain! Mutta lisäksi mm. legoja, kuten teilläkin. Ja Pleikka. Pleikkaa on toivottu jo yli vuosi ja vihdoin tänä jouluna sen lapset sitten saavatkin...

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.