Kiitos Helsinki


Otin ja lähdin hotelliin_ Helsinkiin_yksin. Rentoutumaan ja shoppailemaan kaikessa rauhassa. Ei hihasta nykimistä "mennään jo", ei vasemmalla kädellä syömistä; oikealla syötettäs vauvaa, ei ruoan tuputtamista isommalle "söisit nyt edes jotakin", ei rutinoita. Omien ajatusten kanssa kulkemaan pitkin Helsingin katuja, kiertämään kauppoja ja katselemaan ohi kiiruhtavia ihmisiä kahvilan ikkunasta. Oli kyllä aikas ihanaa!!

Ajattelin että oisin saanut oikein kunnolla nukkuakkin, mutta voi tsiisus kun joku urpo jäi hissiin jumiin ja soitteli sitä hälytyskelloa n. 3 aikaan yöllä, niin eihän siinä enään uni oikein silmään tullut kun käytävässä ravattiin ees taas.

Mutta hotellin aamupala, oih mm. niitä tuoreita leipiä, jogurttia, teetä, tuoreita hedelmiä ja tuoremehua_ tätä ihan kaikessa rauhassa. Ei sitä kyllä voita mikään.

Nyt jo palattu kotiin, mut ei toki tyhjin käsin; jotakin pientä:Oma aika_paras aika.

Comments

 1. Bambi-naulakko, mistä? Ihana. Onko tuo alin tapettia?

  ReplyDelete
 2. Oi, minäkin tarttisin tuollaisen oman ajan. Eipä ole ollut ihan omaa aikaa...en edes muista milloin. Vähintään on yksi lapsi tai mies ollut mukana. Olisi ihana kun saisi joskus vaikka nukkua yhden yön IHAN yksin.
  ;D

  ReplyDelete
 3. ps. Koin asiakseni kehuskella blogiasi ja linkittää sen omassa blogissani:)

  ReplyDelete
 4. Oma aika on tärkeää. Siitä pitää nauttia :)

  Ihania ostoja! Mistä tuon ihanan naulakon löysit?

  ReplyDelete
 5. Kuulosti kyllä todella ihanalta :) Ja ihania ostoksia tuli tehtyä.

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteista!

  Bambinaulakko ja henkarit ovat Ziccosta ja alimmainen kuva on lahjapaperia, josta teen taulun,se on ostettu ordning & redasta.

  Tiskirätit ja patasieni on Pinosta.

  Tyyny: stokkalta

  Leena: kiitti kehuskelusta ;)

  Oon muuten heikkona kaikenmaailman koukkuihin ja naulakoihin, siitä teenkin postauksen.

  ReplyDelete
 7. Ihania ostoksia ja varmaan vielä ihanampi päivä!
  Minäkin olenheikkona naulakoihin ja koukkuihin, niitä mökiltä löytyy erilainen kokoelma ;D
  -päivi-

  ReplyDelete
 8. Uusi lukija ilmottautuu joukkoon, kommentin kera! :) Kuulostaa aivan ihanalta reissulta! Tuollainen täytyy tehdä itsekkin joskus. Helsingissä tulee käytyä usein, mutta eipä ole koskaan tullut mieleen, että sinnehän voisi mennä oikein yöksi hotelliin, yksin ;D Kiitti siis tästä vinkistä!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.