1- vuotis teema jatkuu


Eli Bambilla mennään, mutta väri on vaan auki tai värit. Punainen, musta ja jäänsininen tuntus nyt kaikkein parhaimmalta yhdistelmältä, mutta huomenna voi olla toisin. Punainen on raikas, sininen raikastas vielä enemmän ja musta tois toivottua särmää.

Onneks on Bambi-muottikin olemassa kaupoissa. Kakkuun käyttäsin myös tuota muottia. Tykkään järjestää teemabileitä, kunhan teen sen tyylillä.

Siis eihän tuo yks vuotias tajua mitään onko teemaa vai ei, mutta itse haluan tehdä kauniit synttärit, sillä rakastan juhlien järjestämistä ja kaiken pitää olla tiptop. Oli kyseessä ihan tavallinen illallinen perheelle tai lapsen synttärit.

Minkälaisia lasten teemasynttärreitä teillä on ollut?

Comments

  1. Juhlien järjestäminen on niin kivaa!! Meillä kun on vain poikia, niin teematkin ovat olleet aika poikamaisia....viimeksi järjestettiin kunnon merirosvoteemasynttärit 5v-pojalle. Poika 3v halusi Haisuli-synttärit, joten muumiteemalla mentiin ja keskityttiin just Haisuliin. On ollut myös jalkapallosynttärit, Cars-synttärit, Nalle Puh-synttärit.... Ens kevääksi ainakin toinen on tilannut jo dinosaurusjuhlat! Ja teema on tosiaan kiva viedä loppuun asti tyylillä.
    Tuo bambi-muotti on muuten aivan ylisuloinen! <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.