Vuos 2010

Tammikuussa oltiin melko muhkeena. Ja leikittiin vähän ruoan kanssa.
Helmikuussa ihasteltiin isoveljen vauvaa ja tilailtiin pinkkejä vaatteita.
Maaliskuussa valmistauduttiin vauvan tuloon ja juhlittin pojan 6-v synttäreitä. Sekä jännitettiin josko oltais saatu veljelle ja siskolle sama syntymäpäivä, mutta turhaan.

Huhtikuussa vasta saatiin nauttia vauvantuoksusta ja juhlittiin ristiäisiä. Vauva sai nimensä oltuaan 10 päivän ikäinen. Nautittiin myös katutaiteesta ja Treen PO.Pin avajaisista.

Toukokuussa käytiin ahkeraan Tammelantorilla pyörän ja väriliitujen kanssa.


Kesäkuussa mentiin paljain varpoin. Ja joka kesä pitää ainakin kerran käydä Pyynikin näkötornilla munkkikahveilla.Heinäkuussa Rauhaniemen rannalla loikoiltiin ja raskaitten raksapäivien jälkeen pulahdeltiin Näsijärveen. Oi, niitä iltoja.Elokuussa muutettiin. Suuri muutos oli myös pojan esikoulun alkaminen ja uudet kaverit. Onneksi niitä tuli. Ja A:sta tulikin heti ihan paras kaveri.


Syyskuussa oltiin Habitaressa ja nautittiin uudesta talosta. Sekä opeteltiin maistamaan soseita.Lokakuussa vietettiin Lego-pileitä.Marraskuussa halittiin siskoa ja leikittiin ahkeraan ja toisteltiin että "Sisko sä oot niin kiva". Ja sama meno vaan jatkuu, ihanaa.


Joulukuussa tietenkin nautittiin joulusta ja opittiin löytämään kauppakasista isin lempijuoma ja kannustamaan SITÄ oikeaa joukkuetta. Sekä saimme kylään pojan eskarista nallen, jota oltiin koko syksy odotettu.


Uusi vuosi vaihdetaankin kipeinä. Mutta NIIN tapahtumarikas vuosi ollut.

Ensi vuodelle lupaan harrastaa enempi likuntaa ja hoitaa kirjanpitäjälle paperit niinku ajoissa eikä viimetipassa.

Comments

 1. Ihana vuosipostaus! :)
  Ihan huippu tuo soseiden maistelu kuva!! :D

  ReplyDelete
 2. Ihana vuoden tapahtumien kokoamisidea! Lainaan tätä jos sopii :)
  Hyvää uutta vuotta teille!

  ReplyDelete
 3. Nanna: niin minustakin kuva on ihan huippu.

  Katalaiina: tottakai saat lainata. Myös Magicpoks oli tehnyt koosteen, josta tavallaan sain kimmokkeen tähän. Tai olin miettinyt tekeväni koosteen, sillä NIIN paljon on tänä vuonna tapahtunut ja ISOJA asioita vielä, että oli kivaa laittaa ne pikkutiiviiseen pakettiin.

  ReplyDelete
 4. Hei! Onko pallotuolisi pienempää mallia? Mistä sitä on mahdollista hankkia? Olen sitä moneen kerrat ihastellut, kuten muutenkin blogiasi :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.