Friday, April 30, 2010

27.5.2010Nyt se päivä on julkistettu!

35000 neliöö kippoja ja kuppeja tarjolla!

En taida ihan lähipäivinä kuitenkaan mennä käymään, ryysistä pukkaa!

Thursday, April 29, 2010

Laatikkoa

Schubladenin ihanan sekopäisiä laatikoita, joista jokainen tuote on uniikki. Vanhat käytöstä poistuneet laatikot saavat ympärilleen uuden rungon ja uuden kodin.

Mä haluan jonkun tommosen tarpeeks sekopäisen laatikoston meille.

Tää kertoo kaikenMutta pieni ihmisenalku ottaa tuijotuskisaa lempparipöllön kanssa. Että osaa olla viehättävää väsystä huolimatta."Äiti on vähän väsynyt" on äitienpäivälahja vuodelta 2004, jolloin esikoisemme syntyi. Mieheni teetti vauvalle tollasia bodeja. Sai silloin kyyneleet silmiini, mahtis idea.

Wednesday, April 28, 2010

Nud

Jos tavalliset lampun/jatkojohdot tuntuvat tylsiltä ja kaameilta ja ihan varmasti monet ovat niiden rumuutta kironneet, niin Nud Collectionissa on apu siihen vaivaan. Tekstiilipintaisia johtoja, niin kattolamppuun kuin jatkeeksi, niin johan on kivempi katella.

Näitä Suomessa myy ainakin Design Boulevard ja ei oo erityisen tyyriitä muutens.

Pussilakanoita


Näistä tyllerölle lakanoita! Ihana väritys Räsymatossa.

PoP_ avajaiset eilen


Mulla ja lapsilla oli eilen ilo ja kunnia käydä Polarn o Pyretin ennakkoavajaisissa.Lapsia tapahtumassa viihdytti Riesa-Pelle. Mun piti osallistua myös illan Vip-tilaisuuteenkin, jossa olis tarjolla ollut vähä skumppaa ja sen sellasta, mutta mies olikin talolla, niin lähdin lasten kanssa kotiin, toisella kertaa sitten(kenties hieman pettyneen kuulloinen mamma). Mukaan lähti vain norsubody ja pojalle paita. Oishan siellä ollut vaikka mitä ihanaa!

Lapset lähtivät näissä vetimissä liikenteeseen:Pojalla:
H&M-takki (saatu synttärilahjaksi) sekä pipo, farkut ja kengät.

Småfolkin jalkapallopaita

Tytöllä:
Kirpparilta löydetty samettimekko

Lindexin paita ja sukatTäältä vielä onnen- ja menestyksen toivotuksen vielä Tanjalle!

Tuesday, April 27, 2010

Mä olen siis NIIN pihalla osa1Ajatukset vain kulkee nyt pihansuunnittelussa ja Röshultsin valikoimista löytyi makeita kamoja pihaamme, on vaan melko tyyriitä. Mutta onneksi isä osaa...
Pihalle haluan kokeilla kasviseinää ja istutan paljon liljoja ja helppohoitoisia kasveja muutenkin.

Monday, April 26, 2010

Tänään näinEtta puettiin tänään vaihteeks melko hellyttäviin vaatteisiin:

Henkan Barbapörrö- body

Lindexin vaaleanpunainen takki

Kik Kidin lilat pökät

Suussa lututtaa tutti joka on Elodie Detailsin tuttiketjun päässä.

Sunday, April 25, 2010

Swing


Olohuoneeseemme kelpais keinu kun ois hyvä paikkakin valmiina.

Tossa vois istuskellen katella tellua ja lapset vois kiikkua sisätiloissa silloin tällöin. Sisäkeinu on ollut mielessä jo vuosia ja nyt ois tila toteuttaa haave.

Väri tai kuosivaihtoehtoja olis kyllä.

Kuva Tunto Designin sivuilta.

Tiistaina pääsee hypistelemäännimittäin Polarn o Pyretin kutsuvierasiltamiin. Eka mennään pojjaan kanssa ja sitten mamma jää vielä iltaa viettämään VIP-tilaisuuteen.

Meitille haluan nämä vaatteet, vaikka muitakin ihanuuksia on. Poika ihastui paitaan.
Tiedossa kivaa pikku aletta noista. Toivottavasti noita on liikkeessä.

Laittelen vähän fiilistelykuvia tapahtumasta.

Keskiviikkona pääsee sitten kaikki loputkin klo 10 hypistelemään ihanuuksia. Ruuhkaa varmasti on.

Tiistaita ootellen.

Simple_muunneltava nukkekotiVaikka Lapsimessut oli mielestäni hienoinen pettymys, niin TÄMÄ bongaus pelasti koko tapahtuman.

Satuin Tiinan osastolle ja siellä osui mun silmiini sopiva nukkekoti; Simplekoti! Tarpeeks simppeli ja moderni mun tyyliin. Aivan huippustyle!!!

Eli mikä on Simple?

Se on muuntuva nukkekoti, joka on tarkoitettu kaikille leikkiville. Siellä seikkailevat, nuket, autot, legot, eläimet...


Simple koostuu kahdesta koivukehyksestä(valmistetaan vanhoista pulpeteista), lattia- ja kattopaloista sekä kahdesta koivuvaneriseinäkkeestä. Voit käsitellä irrotettavia paloja miten tahdot; tapetoi, maalaa, päällystä eri materiaalein. Vain mielikuvitus on rajana.

Ja mikä parasta tätä voi kasvattaa eri suuntiin.

Mitat tälle on 40 x 30 x 20 cm.

TÄÄ JYRÄÄ PERINTEISET NUKKEKODIT!!!

Meille tulee heti yks kappale ja lisää keräillään. Tätä sisustan jo mielessäni retrohenkiseksi; muutama retrokaluste onkin jo valmiina. Ja tämä tulee siis mulle itselleni.

Simpleen on saatavilla myös tarvikepakkauksia, joissa on esim. seinäelementtejä tai huonekaluja.

Suunnittelija on Tiina Paavilainen. Nettisivut aukee ihan lähiaikoina.


Ps. Rumboon tulossa myyntiin tämä ihanuus, ainakin niin oli vähä puhetta!
Kerron siitä heti kun saadaan asia eteenpäin.Saturday, April 24, 2010

Tänään Hki


Pakkaan lapseni autoon ja hurautan Vantaan kautta Messukeskukseen Lapsimessuille. Isompi lapsi jää kummipoikani luokse leikkimään ja me akkaporukalla(vauvat ja ystäväni) suuntamme messuamaan.

En ole ennen Lapsimessuilla käynyt, kun aina on ollut jotain muuta ja siten Rumbokaan ei ole päässyt niihin osallistumaan. Mutta nyt pääsen näkemään koko häpeningin, odotan kovasti. Mitä jää messuilta käteen jää nähtäväksi.

Friday, April 23, 2010

Voi ei Vallila!Meille kun ei taloon ilmeisestikään tule verhoiksi muutakuin rullaverhot(Woodnotesin), ainakin näin olin päättänyt, niin sitten tulee pari ihanaa kangasta nokan eteen mitkä ois niinku melko pakko saada. Molemmat ovat Vallilan uutuuksia, oikeanpuoleinen on Vaaniva kotka ja vasemman puoleinen on Mon Amour.

No voihan noista tehdä jotain muutakin, mutta tosi näyttävä olis Mon Amour pitkänä verhona. Vois toimia vaiks kangastauluna, mutta hieman vierastan niitä. Tai sitten lakanat, joo hei Good Idea!

Iskeekö suhun noi kankaat?

Baden Baden


Sanotte mitä sanotte, mutta tahtoo pari kammottavaa Baden Baden-tuolia omalle pihalleen.
Minusta noissa on ihana löffätä.

Kauppojen pehmusteissa on kaameita kuoseja, joten päällystäisin ne tietenkin uudelleen. Yksi varteenotettava kangas löytyi Marimekon mallistosta; Frekvenssi keltaisena. Jos Badenin löytäs vielä mustilla muoviosilla niin aina parempi. Sopis varmaan aika passelisti mustanpuvuvalle terdellemme.

Ja nää ei oo hinnalla pilattuja.

Thursday, April 22, 2010

Sateenkaaren väreissäIhana Piodao Groupin matto!

Ei muuta.

Akkojen hetkiIhana nukkua nenut vastetusten pikkuisensa kanssa ja nauttia hetkestä. Äijät kun lähtivät kylpylään. (Huom äiti ei ihan vielä nukkunut kun piti kuvaa ottaa)

Ja sitten onkin kiva köllötellä pehmeän maton päällä.

Mä en tiedä kiinnostasko teitä enempi lukea meidän neidin ja vaikka pojankin vaatepostauksista, kertokaa mielipidettä.

Tänään neidillä päällä kuitenkin:


kirpparilta ostettu raitabody, oisko maksanut euron.

Tutan vihreän retropökät

Lindexin lilat sukat

Melko söpönä minusta

Wednesday, April 21, 2010

Takka korkattuHieno fiilis tuli kun sai tuikata pienen tulen ihka omaan takkaansa.

Kaunis kun mikä!

Ja pari ulkokuvaa; katos ja varasto etenee. Ja ulkoverhoustakin on talo saanut ylleen.


Sisätiloista ulkotiloihin
Meillä on jo mielessä sisätilat melkein valmiiksi suunniteltu ja sisustettu, niin on aika siirtää katseet ja ajatukset ulkotiloihin.

Tahtoo ulos jotakin todella kaunista, tyylikästä ja japsihenkistä. Ja ihan pikkasen omaa kasvimaata. En mä mikään kova viherpeukalo ole, mutta vähän omaa yrittimaata ainaskin ja tyylikkäästi. Ne Kekkilän uudet kasvulaatikot sopis meidän pihaan.

Kekkilän uutuuksissa ois simmepleitä vajoja pihamaalle, mutta liian tyyriitä. Moderni pergola on ainakin jo suunnitteilla. Mies haluaa vesiaiheen, joten suunnitellaan sit semmostakin.

Alla muutama ihana kuva, joista me lähdemme muokkaamme omaa unelmapihaamme:

Ja pojalle olen luvannut majan. Tontillamme ei ole yhtään puuta, joten mitään puuhun rakennettavaa poikamaista majaa luonnollisesti emme voi suunnitella. Joskus ajattelin, että se voi olla ihan tavallinen vaja, josta muokkaan sopivan, mutta tässä muutama kiva majamalli:
Kukista tykkään, mutta niitä ei saa olla liikaa ja niitä varmaankin vain ruukkuihin. Erilaiset heinät ovat ihania ja mies tahtois kokeilla bambua...

Onneks äitini on puutarhuri, eli jeesiä luvassa. Viimeviikonloppuset puutarhamessut meni ihan käsistä, eli en päässyt, mutta kuulin että annista ei jäänyt mitään käteen kuin siemeniä ja sipuleita ;)