Monday, May 31, 2010

Greippiä ja ZeniäKoko viikonloppu tehtiin tiiviisti duunia maalitelan varressa ja nyt on talomme seinät saaneet vähän väriä pintaansa, ja paljon waittia.


Ulkovarasto/katos talon edessä on kesken ja mietimme että jos kunta antais periks ja me saatas sittenkin verhoilla tuo ulkopinta laatalla eikä puurimotuksella kuten oli tarkoitus.


Näkymä ulko-ovelta keittiön takaovelle. Vasemmalle jää porrasaukko ja koppero.

Ja tänään jatkuu maalaukset. Eli kyllä talo kai sittenkin valmistuu...
... ei tunnu enään ihan loputtomalta suolta.

Friday, May 28, 2010

Wednesday, May 26, 2010

On niin Marimekkoo
muttei kuitenkaan. Mutta hyvin lähellä. On sitten ruattin mekko, nimittäin 10 Gruppenin kankaat ja tuotteet! Mahtavia kuoseja ja kivoja tuotteita!

Ton tyynyn kuosi on mun lemppari.

Kuvat www.tiogruppen.com -sivuilta.

Tuesday, May 25, 2010

Terveiset Turkusesta

Eilen piipahdin Turussa. Piti käydä tapaamassa paria yhteistyökumppania ja sitten ystävää. Samalla tuli käytyä parissa liikkeessä, kuten Koodissa. Turuust jäi käteen pari kivaa tuotetta.Ja samalla näin Hayn ruokapöydän, onneksi, sillä se on vaihtoehtona meidän talouteen.Kiitos Kotonadesignin Mialle E:n lahjasta. Pääsee arvoiselleen paikalle

Loppuun vielä ihania kuvia Kartellin uudesta kuvastosta jonka sain Koodista
Turkuun palataan ihan piakkoin.

Sunday, May 23, 2010

Raitaan fiksaantunut


Mietin mattoa käytävään. Meidän talo on about 13 m pitkä eli pitkä käytävä ulko-ovelta keittiön takaovelle ja siihen haluisin jonkun yhtenäisen. Tämän ylimmäisen kuvan matto ois NIIN JEES, värit ja kaikki, mutta enhän mä tommosta mistään saa. Ja noin pitkänä ois pikkasen hankala ropsasta ulkosalla. Vaikka meillä imurointihommia tulee tekemään robotti, joskus saattasin kuitenkin Dysonilla napsasta ;)

Mutta vaihtoehtoina sitten:


Näitä voisin laittaa muutaman tietyille välimatkoille, eka vaihtoehto ois enempi meidän näköinen, toi alempi on jotenkin lievästi aneemisen näköinen. Kantatuttaisin toki päät noista molemmista.

Tai sitten villinä ideana, ois tehdä "raitamatto" Marmoleum Click-laatoista, sillä sopivia värejä ois valikoimissa, mutta perskules kun taitaa olla erikorkuiset Forbon muovimaton kanssa. Mieskin oli ideasta että jes jes.

Saturday, May 22, 2010

Haasteeseen vastattuNo nyt vasta sain kuvattua meidän totuudenmukaista kaaosta m2=neliön haasteeseen; http://m2onnelio.blogspot.com/2010/05/haaste.html. Kaameeta sotkua joka paikassa ja pojan lelut ympäriämpäri, mutta tilaa ei ole! Onneksi tämä on vain väliaikaista ja toivon mukaan jo alle 2 kk kuluttua pääsemme sekoittamaan 200 m2 taloamme. Kukas sen sotkun sitten siivoaa...

Tältä näyttää siis meillä:


Työt pakkautuu tulemaan kotiin asti. Sitten mm.tapettikirjoja lojuu siellä täällä.


Ja Wall E ei pääse omalle paikalleen rengasrikon vuoksi.Ja näistä Lego-läjistä keskustellaan joka ilta. Ja lisää muka pitäs saada. NO Way.

Näihin vaatekasoihin menee niin HERMOOOO!No kukas noi sitten siivoo pois alta...

Kirjahyllyn täytettäOn meillä muutama(näissä kuvissa ei toki kaikki)sisustuskirja ja näitä mm. lueskelen melko useasti, varsinkin Skandinaviska Hemistä tulee haettua nyt pihaideoita.

Hankintalistalla olis kuitenkin pari kirjaa:Meillä kirjoja pidetään omatekoisessa kirjahyllyssä. Mallia siihen otettiin italian Randomista:Friday, May 21, 2010

Mä olen siis NIIN pihalla osa 2Tuota OTTO designin tuolia olen kuolannut jo useamman vuoden. Onkohan tuossa hyvä istua? Sopis niin mulle.Etupihalle sopis tuo Oton pikkuinen ryhmä, jossa vois hörppästä aamukahveensa.

Ja tässä taas mallia isälle kun lupas kerran tuparilahjaksi tehdä puutarhakalusteet.