Wednesday, July 28, 2010

MYYDÄÄNHyväkuntoiset valaisimet kaipaavat uutta kotia. Reunimmaiset ovat uniikkikappaleita. Lamput sijaitsevat Tampereella.

25,00 eur /kpl
Lisää tavaraa tulossa myyntiin.

Keskimmäinen valaisin myyty!

SINISTÄ


Mä en siis koskaan JA milloinkaan ole voinut sietää sinistä sisustuksessa, mutta mitä mulle on tapahtunut??? Jo vuos sitten päätin pojalle hankkia Kotilo-valaisimen sinisenä, takka sai siniseen taittuvaa pinnoitetta ja yläkertaan mietin tosissani sinistä muovimattoa ja tapettia. Eli melko isoja ja pysyviä valintoja.

Okei, lampun voi myydä, takkaseinän maalata, maton ja tapetin voi repiä pois ja vaihtaa toiseen. Nyt sinistä jatkoa tuli koristetyynyihin. Ehkä noilla olis ollut kaikista halvoin tie aloittaa sininen-villitys, mutta minkäs teet. Näen noiden tyynyjen sopivan täydellisesti valkoiselle nahkasohvalle ja olohuoneen väritykseen.

Pian se muutto onkin, menen pakkaamaan.

Monday, July 26, 2010

Lähestyy20.8. on käyttöönottotarkastus. Eli muutto uuteen kotiin on hyvin lähellä!!!

Kiire tullee, mutta toivottavasti menee talo katselmuksesta läpi.

Tuona päivänä poksahtaa kyllä pullo auki, samana päivänä 11 vuotta sitten tavattiin mieheni kanssa eli ei oltas voitu parempaa päivää tarkastukselle valita.

Thursday, July 22, 2010

Piakkoin valmis


nimittäin köksä. On yhdistetty yhtä sun toista kalustevalmistajaa, mutta ME olemme niin tyytyväisiä jo nyt. En malta odottaa että pääsen kokkailemaan.

Friday, July 16, 2010

EsimakuaKeittiön asentaminen alkoi tiistaina ja tänään sen pitäs olla valmis, saareketta ja kodinkoneita lukuunottamatta. Ikeasta pitäs hakea rulokaappi sovitukseen, alkuun yksi(tarvitaan kaksi). Hieman jännittää mennä talolle iltapäivästä.

Wednesday, July 14, 2010

Talo valmistuu osa1Päivä lähempänä muuttoa!

Tänään kasattiin keittiötä, ihanalle näyttää!

Saturday, July 10, 2010

Nää ois kivoja...

...tapetteja. Vois sopia yläkerran työ/vierashuoneeseen. Ei mitään liian pliisua meille. Toi kukkakin ois tosi jees, vaikken kukista juuri piittaa, mutta tuolla huoneessa vois revitellä oikein kunnolla.

Thursday, July 8, 2010

Kesämuija ja kesäukko

Harvemmin haluan täällä blogissani lapsistani kuvia laittaa, mutta nyt E ja L esiintyy. On ihanaa kun on kesä.

E sai ihanan itsetehdyn hiirirouvan, alushame, sydännapit ja kaikki. IHANA!

L taasen on melkoinen pellehermanni.

Wednesday, July 7, 2010

KiireKiireKiire


Siis Talolla! Tänään mennään kieli pitkällä ja painetaan pitkää päivää. Huomenna vissiin tulee(perjantaina sitten) lattianasentajat ja kaikki pitää olla tiptop. Jännittää nähdä miltä muovimatto tulee näyttämään lattialla. Tuliko ihan kusivesi valittua ;)

Kuva on otettu takkaseinästä, josta tuli todella makee erikoisen pinnoitteen avulla. Jossain valossa väri on ehkä liiankin sininen, mutta pidämme tästä todella paljon. Siitä tuli premium. Tätä samaa stuffia tulee pukeutumistilan seinällekin.

Tänään haen läjän vanhoja tiikkihuonekaluja, joita sain ilmaiseksi. Ihanaa!

Helteistä päivää!

Friday, July 2, 2010

Valtterin kirppis


Täällä on alkanut kaappien siivous tulevaa muuttoa varten ja mikä määrä kaikkea, kuten pojan todella hyväkuntoisia vaatteita löytyi läjäpäin. Hups, mamma vähä ostellut ja unohtanut niiden olemassaolon ja nyt ne ovat pieniä.

Ja mm. valaisimia ja muuta sisustuskamaa ja leluja lähtee myyntiin.

Ajattelin lähteä Vallilaan niitä myymään. En ole ikinä siellä käynyt, joten kertokaa mulle vähä et miten siä liikkuu porukkaa ja koska. Ulkopaikka vai sisäpaikka? Viikonloppua olin ajatellut ja joko tämän kuun lopussa tai sitten muuton jälkeen, mutta mielummin ennen muuttoa sen pitäs tapahtua.

Ilmoittelen kun saan pöydän varatuksi, mietin vielä ajankohtaa niin sinne sitten ostamaan hyväkuntoista tavaraa.

Laattaa seinissä

Kyllä olemme niin tyytyväisiä valintoihin mitä laattoihin tulee. Kohta päästään saunaan ;)