Monday, August 30, 2010

Keltsua
Meillä paistaa aina!

Kello on oman firman valikoimista ja ihanat lintukoukut ovat Design Torilta.

Vallilan Vaaniva Kotka pääsi väliaikaisen ruokapöydän päällysteeksi. Oli alessa, niin nappasin matkaani.

Ostin yhden ihanan jutun sieltä itselleni. Postaan siitä myöhemmin.

Saturday, August 28, 2010

Kuka tietää/muistaa
Mulla on todellinen blackout.

Kenen se roikkuva, moderni, pieni, simppeli, valkoinen, keraaminen amppeli on? Sisustuslehtien kuvissa se on sellaisen vihreän riippuvan viherkasvin kanssa. Kuvassa on ehkä aavistuksen samantyyppinen fiilis kuin tuossa Fermin tapetissa.

Mä en sitten millään saa sitä päähäni ja Googlettamalla en löytänyt.

Mietin alkuun että joko tuo tapetti tai amppelit, mutta NYT ne amppelit meille.

Jeesatkaa, kiitos.

Friday, August 27, 2010

Valokuva vessan seinälle


Meidän alakerran vessa saa yhdelle seinälleen valokuvan, tämän asian päätimme jo kauan aikaa sitten. Mietimme pitkään mikä perheen valokuva se olisi, mutta nyt tais tulla sopiva vastaan.

Kuva on otettu Tampereella, Näsijärven rannalla.

Oisko hyvä? No ois se.

Ps. rajaukset täytyy hoitaa kuvasta kuntoon

Sisustusähky


Eilinen päivä meni mukavasti shoppaillen, mutta en ois uskonut että siihenkin tulee ähky (nyt tuntuu jo huomattavasti paremmalta ;)). "Juoksin" about 7 h paikasta a paikkaan b ja ostelin, toki kaikkea tarpeellista.

Poika sai pallotuolin ja vaatteilleen ja leluilleen Stuvaa.Kodinhoitohuone sai väripilkun.


Vauva sai henkareita omille vaatteilleen.


Säilytysjärjestelmästä:Eteiseen pitäs ostaa järjestelmä liukuovien taakse, mutta ostaako Elfaa, Sovellaa, Celloa vai Antoniusta?? Näitä selvittellessä meinas jo pää mennä sekaisin. Melkoinen järjestelmäviidakko sanon minä. Tänään taidetaan mennä ostamaan vaatejärjestelmä, sillä Lainalaatikoiden laatikot saavat kyytiä.


Täytyy muuten kehua Lainalaatikoita sen verta että ihan loistavaa ja ripeää palvelua. Otimme heidän kautta myös muuttomiehet jotka hoitivat homman hienosti ja yhtään kolhua tai rikkimennyttä kamaa ei ollut. Hyvä pojjaat!

Jos vaikka nappais ihanan anoppinsa tänään matkaan ja lähtee uudestaan ähkyilemään, jotain viä unohtui ostaa.

Onko sulla muuten ihana vai kamala anoppi?

Saturday, August 21, 2010

Elämää

Tämä tuntuu niin KODILTA!

Pitsipeitto muuttui moderniksi

Toivottavasti isomummu ei tykkää kyttyrää ettän tuunasin vähän häälahjaksi saatua päiväpeittoa. Se oli niin kaameen värinen eikä sopinut minkään kanssa, joten ostin 2 purkkia väriainetta ja nakkasin peitteen koneeseen.

Hyvä tuli. Nyt se tulee päääsemään esille ja vierashuoneen sängynpeitteeksi.Ja kyllä mä taidan päätyä tuohon kukkatapettiin. On se vaan niin hieno ja voimakas!

Friday, August 20, 2010

Muuttolupa kourassa

Tänään koitti hetki klo 12. Talo meni tarkastuksesta läpi. JEPUJEE!!!
Nyt siis muutetaan vaikka hieman kesken jotkut jutut ovatkin.

Tiedossa ankaraa pakkaamista! Tiistaina tulee muuttomiehet ja auto.

Friday, August 13, 2010

Kokkailua prameesti


Nyt on kyllä melkein juhlan paikka, sähkäri sai uunini(miehelle ei anneta lupaa koskea tuohon) toimimaan. Meidän paistomööbeli on Gorenjen Pininfarinan mallistosta. Niin upee ja tyylikäs! Tuolla pistän huomenna sörsseliä porukalle porisemaan, lienee varmaan makaroonilootaa ;)

Uuni hommaattiin vuos sitten Habitare-messuilta. Kun näin tuon, ihastuin. Menin miehelleni kertomaan, joka työskenteli toisella osastolla että sen on pakko tulla katsomaan sitä. Mies piti vähän kalliina, mutta tuttuhan se myyjä oli, joten hinta saatiin hilattua miehelle sopivaksi. Mikä parasta firma säilytti sitä kuin kukkaa kämmenellä melkein vuoden.

Gorenjen retro-vintage jääkaapitkin ovat muuten todella JEES!


Taitaa huomenna valmistua maailman paras makarooniloota!

Ps. voiko joku olla näin innoissaan yhdestä uunista :)

Wednesday, August 11, 2010

Valmistuu


Siis niin kiirettä kuulkaa pukkaa, mutta nopea postaus.

Ei oltas uskottu että tää hetki alkaa lähestymään, nimittäin se MUUTTO! Ens viikolla on lopputarkastus. ENSI VIIKOLLA, sitä ennen tziljoona hommaa. Ja kaksion kamat odottaa pakkaajia ;) Onneksi äiti tulee avukseni, niin me kaks tehonaista saamme äkkiä pakattua yhet kamatsoonit jos vain tyttö suostuu antamaan "pakkausrauhaa" eli nukkuis.

MUtta me taidetaan kohta päästä saunomaakin vaikka ajateltiin että sauna valmistuu ehkä vasta jouluksi, mutta mies ahkerana nakutteli paneelit kiinni. Ovat muuten saarnia. Tuo tuli heti puuliikkeessä vastaan ja se napattiin. Ei haluttu mitään lämpökäsiteltyjä haapoja. Viikonloppuna isäni tulee tekemään lauteita, se ei vain vielä tiedä sitä ;)

Kattoon tulee 70-lukulainen valaisin, eli vanerista tehty kopppa johon tulee sitten puurimoitus pintaan. Tästä tulee premium.

Ja kiuasta pukkaa kaupasta, Harvian Legend 150.L aloittaa tänään eskarin, NYYH!

Wednesday, August 4, 2010

Pihasuunnittelija tilattu


Nyt sekin asia saatiin sitten päätökseen eli teetetään pihasuunnitelma ja hommataan sen toteuttaja, jotta kevällä sitten piha kukoistaa eikä lumikasojen alta paljastu romukasat. Hyvä säkä kävi että suunnitelma saadaan jo aikaa sitten valitulta suunnittelijalta JO tämän kuun aikana ja pihan rakentaminen pitäis alkaa sitten syyskuussa.

Mutta tarpeeksi minimalistista ja erilaista tyyliä, selkeitä linjoja, pieni kivipuutarha, isoja istutusaltaita, betonipintaa, 2 oleskelualuetta ja lapset huomioon ottaen.

Takapihalle jo valoimme yhdet portaat joihin teimme istutusaltaat molemmin puolin porrasta.

Muutama kuva jonka annan suunnittelijalle pohjaksi:
,

Näistä moni tykkää


tai uskosin näin. Itseä miellyttää eka ja toka kuva.


Kuvat ovat sukicheema.com-sivuilta.