Sunday, November 28, 2010

Designtori JOULURUMBO siis mukana jo kolmatta kertaa tässä loistavassa tapahtumassa. Sun kannattaa tulla paikanpäälle, sillä tunnelma on AIVAN mahtavan jouluinen ja lämmin ja kaikkea ihanaa on tarjolla. Helppo tapa hankkia lahjat yhdestä paikasta.

RUMBOn pöytä notkuu tänä vuonna mm. kuvan ihanuuksista.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 100€:n DOT lahjakortti sekä monia muita upeita palkintoja! 3000 ensimmäistä saa myös mukaansa Olivian uunituoreen joulukuun numeron (OVH 7,80), jossa aiheena on jouluun sopien tuoksut.

NÄHDÄÄN TORILLA!

ILOISTA JA JOULUISTA meininkiä luvassa!

Ps. Ennakkolippuja Designtorille voit ostaa 3€:n hintaan DesignOnTampere -liikkeistä: Super Mukavasta, Vintage Gardenista sekä Design Boulevardista. Ovelta liput tapahtumaan 4€.

YRITYKSET

10 Designtorilippua yhteensä 25 euroa (sis. alv).

Lippupaketteja voi tilata:
- Täyttämällä lomake täällä: https://spreadsheets.google.com/viewform?
formkey=dDhvTjRTWl9qM2RGVmIyZlJWaFBuNlE6MQ
- Sähköpostitse osoitteesta info@designontampere.com tai

Friday, November 26, 2010

VOITTAJA SELVILLÄ


Suurkiitos kaikille osallistujille!

Sain monta ihanaa uutta seuraajaa blogilleni. Arvonnan kautta pääsin myös tutustumaan ihaniin blogeihin, jotka eivät vielä olleet tuttuja.

Kiitos talokehuista, joita sateli sieltä ja täältä. KIITOS.

MUTTA itse asiaan.

Taulun voittaja on Misa!!! ONNEA ONNEA!

Misa kirjoitti:

Heips !

Sana joka tuli mieleeni sivuistasi on : Mysigt ! :)) Löysin tänne vierailusi johdosta, jonka teit omaan blogiini. Linkitin blogisi omaani, ensikädessä tämän arvonnan! :D Sekä listauduin lukijoihisi,nimittäin täällähän on kaikenlaista lukemista mikä on likellä syräntäni !

Meillä enää muutama päivä muuttoon ja ...
jos sellainen onni potkisi, että muistitaulu
haluaisi muuttaa meille niin sen paikka olisi
eteisestä käännyttäessä köökkihin, sinne, missä on koron sydän !
Juu ja saat olla varma, törmään tänne toistekkin.
- Misanen ja chihupojjat


Arvonnan suoritti 6-vuotias poikani.

Misa: Laitteletko yhteystietojasi minulle(suvi.penttila@rumbo.fi) päin.

Thursday, November 25, 2010

Monday, November 22, 2010

Arvonta-aika ohi!

Enään ei kannata siihen siis osallistua. Aikaa oli eiliseen asti.
En huomioi vastauksia joita vielä tänäänkin satelee, valitettavasti.

Kun kiire hellittää,arvon voittajan.

Friday, November 19, 2010

Muutama päivä vielä aikaa


Jos et ole vielä osallistunut, niin KIPIKIPI!! Sivupalkista pääset suoraan arvontaan.

Hienosti on tullut vastauksia ja uusia lukijoita! Mahtavaa!

Saadaanko lisää vielä lukijoita? Meneekö 90 tai sata rikki.

Jos saadaan sata rikki, luvassa uusi kiva arvonta.

Saturday, November 13, 2010

Joulutoiveita_poika


Suurin osa 6-vuotiaan pojan omista toiveista kohdistuu Legoihin, ja pelkästään niihin pikkupalikoihin joita löytyy jo ihan liikaakin. Eli rajoitetaan sitä osastoa hieman_liika on liikaa.

Helsingistä löysin makeen Lego Star Wars-kirjan, mutta se oli ruotsinkielinen. Sitä ei. On myös englanninkielinen, suomeksi ei taida vielä löytyä... Täytyy kysästä kuitenkin Akateemisesta. Tämä olis varmasti mieluisa.


Vaatteille on aina tarvetta ja Legon vaatteet ovat kestäviä ja muutenkin kivoja. Ja joita poika suostuu päällensä laittamaan, hieman vaativa pikkumies vaatteidensa suhteen.

Jos äitikin vähä suhasee lahjalistaan, niin viikkorahoille Aarnion Plan Pastilli. Sais heiettyä meneen kaikenmaailman pankeista saadut possuhirviöt. Tuon voi "myydä" pojalle Star Wars-aluksena.

Mitäs muiden 6-vuotiaiden listalta löytyy?

Friday, November 12, 2010

Kiitos Helsinki


Otin ja lähdin hotelliin_ Helsinkiin_yksin. Rentoutumaan ja shoppailemaan kaikessa rauhassa. Ei hihasta nykimistä "mennään jo", ei vasemmalla kädellä syömistä; oikealla syötettäs vauvaa, ei ruoan tuputtamista isommalle "söisit nyt edes jotakin", ei rutinoita. Omien ajatusten kanssa kulkemaan pitkin Helsingin katuja, kiertämään kauppoja ja katselemaan ohi kiiruhtavia ihmisiä kahvilan ikkunasta. Oli kyllä aikas ihanaa!!

Ajattelin että oisin saanut oikein kunnolla nukkuakkin, mutta voi tsiisus kun joku urpo jäi hissiin jumiin ja soitteli sitä hälytyskelloa n. 3 aikaan yöllä, niin eihän siinä enään uni oikein silmään tullut kun käytävässä ravattiin ees taas.

Mutta hotellin aamupala, oih mm. niitä tuoreita leipiä, jogurttia, teetä, tuoreita hedelmiä ja tuoremehua_ tätä ihan kaikessa rauhassa. Ei sitä kyllä voita mikään.

Nyt jo palattu kotiin, mut ei toki tyhjin käsin; jotakin pientä:Oma aika_paras aika.

Wednesday, November 10, 2010

Minimalistinen Taso


Olohuoneen ikkunan alle teemme kuvan tyyppisen tason; hyvin matala, vaalea ja minimalistinen ulkomuodoiltaan. Taso ei saa nousta yhtään ikkunan yläpuolelle. Tason päälle mielin jotakin kivaa pöytävalaisinta tai sitten jalkavalaisinta(Top Hat_erikiva), jotakin vähä kookkaampaa kuitenkin. Pari valokuvaa, sisustuskirjoja ja kukka, sit se ois täydellinen.

Paljon kodikkaampaa

Me saimme verhot! Nyt on hyvä kekkuloida vaikka alasti. Jännitti hieman valita samaan tilaan lamelleja ja normi kaihtimia, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen. Meinasin nimittäin soittaa ja perua lamellit.

Mitäs sanotte?

Monday, November 8, 2010

ARVONTA _ Kotonadesign


Nyt ensimmäinen arvonta tässä Blogissa ja palkinto on mitä hienoin.

Juttelin mukavan Kotonadesignin Mian kanssa viime viikolla ja päätimme että voisimmme ilahduttaa lukijoita ihanalla palkinnolla!

Palkintona on mikäs muukaan kuin magneetti- ja liitutaulu. Molemmat siis samassa taulussa, näppärää! Taulut ovat kierrätysmateriaalista valmistettua, sataprosenttista kotimaista käsityötä.

Palkintotaulun koko on halkaisijaltaan 25 cm ja väri musta.

Säännöt:

Kerro minne sinä laittaisit tämän taulun ja miten sitä käyttäsit.
Voit myös kertoa miten löysit blogini ja onko juttutoiveita.

Vastaamalla olet mukana. Linkittämällä tämän arvonnan blogiisi tuplaat mahdollisuutesi. Jos olet blogini lukija tai liityt nyt lukijoihin niin triplaat mahdollisuutesi. Muista mainita mikäli linkität, liityt tai olet lukija. Kaikki voivat osallistua ja anonyymit keksii nimimerkin.

Kilpailuaikaa on 21.11. asti.

Onnee arvontaa!
Lisää voi lukea www.kotonadesign.fi

Kotonadesign leikkii minkä ehtii…Leiki sinäkin!

Wednesday, November 3, 2010

D. I. Y.Ihailen Aarikan Keisarinnaa, mutta hinta on nyt kukkarolle sopimaton. Kävin Ikeassa ja askartelukaupassa. Ehkä vielä sutasen maalin pintaan.

Tuesday, November 2, 2010

The Dots


Portaiden alkupäähän sopis Dotsit. Tammi, vihreä ja musta passais hyvin kuvioihimme.

Kuva lainattu Finnish Design Shopin sivuilta.