Thursday, December 30, 2010

Vuos 2010

Tammikuussa oltiin melko muhkeena. Ja leikittiin vähän ruoan kanssa.
Helmikuussa ihasteltiin isoveljen vauvaa ja tilailtiin pinkkejä vaatteita.
Maaliskuussa valmistauduttiin vauvan tuloon ja juhlittin pojan 6-v synttäreitä. Sekä jännitettiin josko oltais saatu veljelle ja siskolle sama syntymäpäivä, mutta turhaan.

Huhtikuussa vasta saatiin nauttia vauvantuoksusta ja juhlittiin ristiäisiä. Vauva sai nimensä oltuaan 10 päivän ikäinen. Nautittiin myös katutaiteesta ja Treen PO.Pin avajaisista.

Toukokuussa käytiin ahkeraan Tammelantorilla pyörän ja väriliitujen kanssa.


Kesäkuussa mentiin paljain varpoin. Ja joka kesä pitää ainakin kerran käydä Pyynikin näkötornilla munkkikahveilla.Heinäkuussa Rauhaniemen rannalla loikoiltiin ja raskaitten raksapäivien jälkeen pulahdeltiin Näsijärveen. Oi, niitä iltoja.Elokuussa muutettiin. Suuri muutos oli myös pojan esikoulun alkaminen ja uudet kaverit. Onneksi niitä tuli. Ja A:sta tulikin heti ihan paras kaveri.


Syyskuussa oltiin Habitaressa ja nautittiin uudesta talosta. Sekä opeteltiin maistamaan soseita.Lokakuussa vietettiin Lego-pileitä.Marraskuussa halittiin siskoa ja leikittiin ahkeraan ja toisteltiin että "Sisko sä oot niin kiva". Ja sama meno vaan jatkuu, ihanaa.


Joulukuussa tietenkin nautittiin joulusta ja opittiin löytämään kauppakasista isin lempijuoma ja kannustamaan SITÄ oikeaa joukkuetta. Sekä saimme kylään pojan eskarista nallen, jota oltiin koko syksy odotettu.


Uusi vuosi vaihdetaankin kipeinä. Mutta NIIN tapahtumarikas vuosi ollut.

Ensi vuodelle lupaan harrastaa enempi likuntaa ja hoitaa kirjanpitäjälle paperit niinku ajoissa eikä viimetipassa.

Tuesday, December 28, 2010

String seinällä_vihdoinkin


Nyt mies sai aikaiseksi kun patistin. Kiitos! Hieno on!

Vetimestä on moneksi


Melkonen miettiminen oli niinkin pienessä asiassa kuin pyyhetelineessä. Keittiön ja kylpyhuoneen paikat olivat hieman haastavat. Kun se idea kerran mieleen välähti, niin hain Ikeasta parit kaappien vetimet ja käskin miehen ottaa poran käteensä. Ja näin me saimme vetimistä halutut pyyhetellingit kaappien kylkeen. Onhan niitä olemassa vaikka minkälaisia tankoja, mutta tämä hyvännäköinen idea maksoi alle 8 euroa. Toimii!Meillä on ollut jo kahdessa aikaisemmassa asunnossa nuita Smedbon Loft-sarjan vedintä ja wc-paperitelinettä ja kyllä niitä tännekin päätyy. Niiden muotokieli vaan on niin hieno ja tyylikäs. Oon katsonut niin monen kaupan valinnat tellingeistä että päädyn aina vaan noihin. Mutta mihkä sitä hyvää vaihtamaan.

Henkareita RUMBON valikoimiin


RUMBO on saamassa valikoimiinsa nämä ihanat henkarit!

Voit tehdä ennakkotilauksesi näistä sähköpostiini (suvi.penttila@rumbo.fi) jolloin voit saada haluamasi väriset henkarit. Henkarit ovat 1-6 vuotiaille ja 3kpl setti maksaa 9,50 €. Jos on kysyttävää väreistä tai muista niin lähetä vain meiliä. Postimaksu 2,50 €.

Rumbon kotisivut ovat muutoksen alla ja paljon uusia tuotteita on tulossa valikoimiin. Eli kovaa vauhtia tehdään töitä kotisivujen kanssa.

Saturday, December 25, 2010

Joulu 2010


Kyllä oli hyvä aatto.

Vieraita, kinkkua ja muita herkkuja. Lahjojakin tuli. Pikku E oli innoissaan ensimmäisestä joulustaan. Kuusi meillä kylpee vihreissä, mustissa ja ruskeissa palloissa. Tänään jatkuu. Saamme vieraaksemme minun vanhempani, veljeni puolisoineen ja mummuni. Ihanaa.