Lukkoon lyötyäMä tai me olen/olemme nyt niin varppeja että suunnitelma portaikon ja eteisen sisustamisen suhteen on lyöty lukkoon. Tai minä ainakin olen ja pidän nyt pääni tämän asian kanssa. Hommia meillä aina sisustamisessa "hankaloittaa" mies, kun hänkin on NIIN kiinnostunut sisustamisesta. Ei vaineskaan, hyvähän se on. Yhdessä tehdään.

Portaikko saa pohjavärikseen mustan maalin ja päälle laitetaan valkoiseksi maalattua raakalautaa. Eteisen kohdalle Mustat Dotsit vierastakeille ja simppeli kenkäteline. Portaat meille tekee kirvesmies jotka päällystetään parketilla(samaa tavaraa, jota on tv-seinässämme).

Väriä eteistilaan tuodaan Kotona-tauluilla.

Comments

 1. Meillä kanssa mies on tosi hankala. Tunkee nokkansa joka hommaan ja omaa mielipiteitä, eikä vain tee, mitä minä käsken!!:P

  ReplyDelete
 2. raakalauta on kivaa pieninä annoksina ja musta sinne alle sopii varmaan kivasti!

  ReplyDelete
 3. Leena: :DDD
  pami: musta sopii todella mainiosti sen alle ja meille ei nyt ihan pienissä määrin ole sitä tulossa vaan melko runsaasti :D

  ReplyDelete
 4. Raakalautaankin alan jo nykyään innostumaan, mutta Dotsit ja liitutaulu ovat tosi jees.

  ReplyDelete
 5. On tosi kiva nähdä, että meidän portaikko tai "kuilu", joksi itse sitä kutsumme, innoittaa... ;) Raakalauta toimii hyvin niin visuaalisesti kuin tilan akustiikkaa parantavasti. Täytyy todeta, että tykkään kovasti vielä näin neljän vuoden jälkeenkin raakalautaseinistä. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mistä olet saanut kuvan portaikostamme?

  ReplyDelete
 6. Hei Ano,

  vierailin talossanne v. 2007. Kuvasin itsekin paljon messusisustuksia ja myös tuota portaikkoa mutta kuva on Plazan sivuilta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.