Yläkertaa osa 573


Kai ihmisen nukkuakin pitäis...

...mutta tärkeimmät asiat ensin :D Täällä mä vaan suunnittelen kun uni ei tuu, höh.

Portaikon ja eteisen suunnitelmat on niinku lyöty lukkoon(katso: http://retromoderni.blogspot.com/2011/01/lukkoon-lyotya.html). Niihin ei enään puututa, kai ;)Piste.Portaikkoon on varattu 3 paikkaa roikkuville ja näyttäville valaisimille. Nyt sinne vois tulla roikkumaan Nudeja eri väreissä. Alkuun suunnitelmissa oli Garlandit, mutta alan jo kyllästymään niihin. Tahtoo simppelii ja roikkuvaa portaikkoon.Portaikon yläpäässä vasemmalla on heti kylpyhuone. Sinne tahtoisin puutason. Peräseinä joko mustalla kaakelilla tai maalilla. Ja ripaus sinistä tiililadontaa ja valkoista. Näyttäs muuten hyvältä.Kylpyhuoneen vieressä on pieni vaatehuone. Peräseinä mustalla maalilla. Valkoista hyllyä ja tankoa sen verta mitä mahtuu.Yläkerrasta pojan huoneen suunnitelmat ovat olleet valmiina jo pitkään. Sinistä, mustaa, valkoista, ripaus vihreää. Jos rullaverhoon päädyn, painatutan siihen Vaderin. Moderni Star wars huone tulossa ennen kesää.Aulaa mietitään. Mies haaveilee esiintymislavasta, hullu se on. "Ei muuten tu": sanon minä.
Kukkapurot nyt ainakin sinne tulee, uusilla nahkapäällysteillä toivoisin.Vierashuoneen piti olla jo selvä mutta nyt mietin raikasta valkoista, keltaista ja basalttia ja 50-luvun mööbeleitä.

Näillä suunnitelmilla mennään nyt nukkumaan, hyvät yöt.
Ja jos kaikki menee hyvin, huomenna haetaan Artek kotiin Helsingistä.

Ps. Kun sata lukijaa on kasassa = A-R-V-O-N-T-A. HEI; Ei tarvita enään montaa.

Comments

 1. Mä en meinaa tunnistaa sun blogia sun blogiksi. Se tumma oli niin ainutlaatuinen.

  Mäkin olen vähän sitä mieltä, että vaikka garlandit on suloisia, ne alkaa olla nähty. Ikarus on myös hieno, se olisi sopinut meidän makkariin, mutta on monia paikkoja, minne se ei sovi. Riippuvat valaisimet ON hienoja.

  Eilen oltiin silmäklinikalla, siellä oli yksi yllättävän hieno vessa. Yksi seinä oli 4 cm x 4 cm sitruunankeltaista mosaiikkia, muut valkoista. Niiden kanssa tammea. Se sitruunaseinä ilahdutti mua! Mietin pitääkö tässä blogata silmäklinikan vessasta...

  Anu

  PS Laitoin sulle s-postia paidan maksamisesta, onkohan posti kadonnut jonnekin.

  ReplyDelete
 2. Moi Anu,

  mä en meinaa myöskään tunnistaa ja tämmösiä samanmoisia ilmeitä on niin monella. Tästä ilmeestä puuttuu se mulle ominainen leima. Katotaan saanko asialle tehtyä jotakin...

  Tottakai pitää blogata siitä vessasta.

  Suvi

  Ps.Sulle vastasin paidasta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.