The Nukke
Tyttö täyttää kohta vuoden ja nyt on varmasti hyvä aika aloittaa nukkeleikit ;)Lähinnä nyt syödään ja katsellaan nukkea kuitenkin vielä.

En halunnut Baby Bornia, joka tekee sitä ja tätä ja löytyy joka emännältä. Halusin jonkun vähän erilaisemman ja sellaisen löysinkin Teneriffalta. Toinen vaihtoehto tuon lisäksi olisi ollut kiinalainen tyttö kimonossaan, mutta E valitsi tämän. Ja molempia en viitsinyt ostaa vaikka noi ei mitään maksanutkaan.

Jo viime kesänä Tammelan torilta bongailin nukkeja, mutta oli liian aikaista ostaa. Vähän harmittaa, sillä siellä oli yks tosi kiva ja vanha nukke. Jospa se sieltä vielä ensi kesänä saman mummon myyntipisteestä löytyisi...

Nukelle on sänkykin olemassa, joka tosin joutuu tuunauksen alle. Ja vanhat vaunutkin löytyvät, ne tuodaan esille myöhemmin. Ja petivaatteita sänkyyn pitää tehdä ja kenties muutama uusi vaatekin. Niin päästään leikkimään kunnolla.

Comments

  1. Upea nukke! Ton mäki haluaisin ;)

    ReplyDelete
  2. Ihana :) E:llä on samat kujeet kun mulla 80-luvulla, markkinoilta piti ehdottomasti saada tummaihoinen nukke, vaaleat ei kelvanneet. Nukke on vieläkin tallessa, tosin sillä on vähän kynsilakkaa kasvoissa meikkinä! :)

    -miu

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.