Pähkähullua ideointia


Äitee se täällä höpsöttää, vaikka vielä ei ole minkään isojen tyttöjen leikin aika eikä tarvi ollakaan vielä piiiitkääään aikaan. Mutta kohta tuo emäntä on leikki-ikäinen ja iso tyttö; ihan huomaamatta.

Tytöillä(pojilla on omansa) nyt vaan kaikkee kivaa, köökkiä, nukkekotii yms. Pojilla on myös keittiöö ja nukkekotii, päivän selvä asia. Minä ajattelin toteuttaa kauneudenhoitopisteen, sen nukkekodin ja köökin lisäksi ;) Ite ainakin pienenä tykkäsin leikkiä parturia ja meikkailla. Ja sainkin vallan hienon meikkipöydän.

Mutta meidän emännän piste koostuisi Ikean tasosta, Mäkisen kuvastimen retro-peilistä(pitää ensiksi ostaa moinen, Salakaupan jakkarasta, Rumbon naulakoista ja koruja tietenkin naulakkoon roikkumaan(heppa titMadamin).

Mutta ihan vinkkinä vaan muillekin, jos miettii moista tytön huoneeseen.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Comments

 1. Mä tiesin Leena että pidät ideasta ;). Arvaa syysyäiskö jo sormet päästä toteuttamaan tuota, ja köökkiä ja nukkekotia. Nukkekoti projekti alkaa viikonloppuna, jos muistikuvani siitä hyllyköstä on oikea.

  ReplyDelete
 2. Justiinsa sain tuommoisen peilin, samanvärisenkin jopa. Ja pallonaulakoita olen haaveillut muutenkin, tosin hieman erilaisina. Kiva nähdä näin kuvana miltä näyttäisivät yhdessä :-)

  ReplyDelete
 3. Lyde: noista peileistä pyydetään Huutonetissä melkoisia summia. En maksain mitään 50 euroa tuosta kuitenkaan.

  Nukkekotiprokkis ei alkanutkaan, hyllyn kun vallan unohdin tsekata. Ensi kerralla sitten.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.