Susiruma sisustus


Arvonnan yhteydessä pyysin kertomaan mielipiteen siitä, mistä haluaisi lukea, joten tässä toteutetaan Mimuran toive.

Ei näihin kuviin ole varmaan lisättävää. Tämä kaameus oli hotellihuoneemme Kanarialla.

Voi oksennus sentään! Oranssia, ruskeaa, keltaista, kultaa ja ihan ripaus vihreää.

Lisäks peitteet oli tupakan polttamia reikiä täynnä ja sänky maailman huonoin. Sijainti tosin hotellilla hyvä. No onneks ei vilistänyt torakoita lattioilla. Ja ketä nyt vähän kosteuden homeinen kylpyhuone haittaa.

Ja suomellakin tuntui tuossa lafkassa pärjäävän, kun huvittuneena seurasin eläkeläisten sekoilutilanteita. Papparainen selittää suomeks mm. kuulolaitteensa löytymistä ja espanjoolo vaan nyökkäilee "ymmärtäen" kaiken. Ja kylpypyyhkeetkin sai noudettua suomea sepostaen, hyvä kun englantia henkilökunta osasi :D

Onko jollain jotain lisättävää? Luulen, että vettää aika hilajiseksi.

Comments

 1. Aika kommee on tuo päiväpeitto!

  ReplyDelete
 2. Näyttää ihan mun ulkomaanreissujen hotelleilta... mulle riittää et siellä on sänky ja pesutilat, koska huoneessa en muuten vietä aikaa. Tosin viime kerralla panostettiin, koska mies halusi "välillä" hyvän hotellin, kokeiltiin sitten 5 tähden paikkaa ja kyllähän se ero oli huikea! Suklaat tyynyllä aina siivouksen jälkeen ja puhtaat viinilasit pöydällä, pesutilat kiilsi puhtauttaan ym, olinhan mä ihan haltioissani :) Saas nähdä miten ens kerralla tehdään :P

  ReplyDelete
 3. näytti ihan samalta kuin hotelli jossa itse yövyin kanarialla Lantzarotte, en välittänyt hotelli huoneesta tuon taivaallista kun olin siellä vain hätäsesti nukkumassa ja nukkuminen kyllä maistui kun oli päivän seikkaillut.

  mitähän tästä nyt muuta sanoisi, maassa maan tavalla.. kanarialla on aika vähän puutavaraa, kiveä lienee tarpeeksi, ainakin sitä laavakiveä, enpä ole miettinyt. ja ei ole kotonakaan aina kaikki paikat kuvaus kunnossa. hiisi vieköön. niin mitä minä muiden kamaluuksista.

  ReplyDelete
 4. No ei mekään niin kauheesti huoneessa aikaa vietetty, mutta hyvä tai parempi sänky olis ollut hyvä. Muksut viettivät useamman yön mumminsa luona.

  Kokemusta on myös 5 tähden hotelleista, oih sitä jonkin soittimen pimputtelijaa vesiputouksen päällä Thaimaassa. Siis niin zen kun vaan olla ja voi.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.