Walk in closetTaas suunnitellaan.

Meidän walkkari on vielä ihan puolivaiheessa, eli täynnä roipetta. Okei; toinen puoli on valmis eli täynnä kaapistoa. Tuo walkkari ei järin iso ole ja enemmän äijällä on vaatteita kun mulla, mutta järkevällä sunnittelulla siitä toisesta puolesta saadaan toimiva. Saadaan kunnolla esiin ne yli 10 vuotta kaapissa lojuneet ruutupaidat, joita ei ole kertaakaan päällä nähty, mutta luopuminen niistä vaikeaa. Ja nyt siis puhun äijäni paidoista ;)

Ylös koko seinän pituinen hylly, jonka alle vaatetangot. (tanko-kuva on Adalmina's Secretin ihanasta vaatehuoneesta)

Vasemmalle puolelle tulisi kaksi tankoa allekkain, oikealle puolelle tanko ja matala lipasto. Lipaston päälle joku kiva pöytävalaisin. Keskelle kokovartalopeili.

Hyllyjen päällä voisi säilyttää vaiks kenkiä ja laukkuja.

Jotain tommosta tai sitten ei. Nää niin vaihtuu nää mielipiteet.

Comments

 1. Nuo valkoiset puuhengarit olisi niin tyylikkäät! Mulla on vaatehuone täys eriparihengareita..
  Minä tein viime kesänä itselleni vanhasta vaatehuoneesta sellaisen pienemmän budjetin walk in vaatehuoneen lähinnä maalilla ja tankoja lisäämällä. Ootko sä katsonut tän http://kaikkimitahalusin.blogspot.com/2010/08/walk-in-to-my-closet.html
  Lisäsin sut muuten mun lukulistalle, on varmaan ok?

  ReplyDelete
 2. Mä en kestä eripari henkareita, argh!!! Meillä on vaatekaapeissa onneks samaa kaikki tammenvärisiä, mutta kyllä niitä eriparejakin vielä löytyy vaikka yritän päästä niistä eroon.

  Valkoiset hyllyt saavat kyllä valkoiset henkarit.

  Kyllä mä katoin; hieno.

  Ja toki on ok ;)

  ReplyDelete
 3. Heh, jossakin toisessakin perheessä niin päin, että äijällä suurempi vaatevarasto. Ja vielä sekin, ettei mistään raski luopua, vaikka ei käyttäisikään. Tein puoli vuotta sitten tylyn inventaarion ja pistin esim. melkein kolkyt miehen kauluspaitaa kiertoon. Ihan älytöntä varastoida tollaisia määriä lähes käyttämättöminä (ja lisäksi satsata niiden vaatimaan säilytystilaan) kun kuitenkin vain 5-6 lempparipaitaa pyörii säännöllisessä käytössä (+ kesällä lyhythihaiset). Ukolla oli nieleskelemistä varsin radikaalissa tempauksessani. Mutta lopulta ollut ihan tyytyväinen kun halutut kamppeet nyt löytyy helposti.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.