Brita Sweden ja Unicorn


Moi sittenkin näin pian ;) Koneeni onkin korjauksessa n. viikon. Olin todella yllättynyt.

Pari pikkujuttua kaipaisin.

1. Keittiöön mattoa, tuohon työskentelypisteen edustalle. Brita Swedenin matot ois jees. Sahalaitainen vihreä mieluisin. Mutta ruskea ja sininenkin kelpais, ja musta tietenkin.

2. Kodinhoitohuoneeseen naulakko, johon sais kuivumaan haalarit ja kauluspaidat.Sara Szyperin Unicorn olis yksi varteenotettava vaihtoehto. Kovin iso kun se naulakko ei saa olla. Noita pari, niin riittäis.

Oliko Ikealla joku vastaavantyyppinen joskus? Kuka muistaa?Eilen kävin Ikeassa pitkästä aikaa, niistä juttua sitten myöhemmin.

Comments

 1. Ihanan värikkäitä kuvia! Matot on kyllä kivat.

  ReplyDelete
 2. Ihan kuin meilläkin tarvittaisiin molemmat jutut. Eikös tuo matto ole sellainen muovimatto? Etsinnässä on sellainen, kivannäköinen vain. Järkyttävän rumia suurin osa kauppojen tarjonnasta, tämä näyttäisi hyvältä. Uuteen taloon olen miettinyt tuota hengarikuivausta, tuo teline olisi sopivan siro. Periaatteessahan mikä tahansa hyllynkannatin kävisi nurinpäin.

  ReplyDelete
 3. Nuo Brita Swedenin matot on kivoja. Itse tykkään myös niistä kaakelikuvioisista (kuusikulmiot). Ja Brita Swedenin kankaatkin on kivoja.

  ReplyDelete
 4. Maria: niin on. Väriä olla pitää.

  joska muovimattoja juu. No joo hyllynkannake nurin päin, ajais asiansa varmasti, mutta ei näollisesti ehkä...

  Saana: Kankaat on tosi kivoja.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.