Ei vaan toimiMenee ihan hermot meidän kierrätyshommeliin. Ostin siis joulun tienoilla nuo tellingit ja ei vaan toimi kun on pieni muksu talossa. Ei kertakaikkiaan! Joka kerta on purkit ja muut pitkin lattioita.

Formverkistä jäi silmiin Authenticsen säiliöt. Oli ne vaan aika hintavia, mutta uskosin että satsaamme noihin, sillä kestävät katseetkin.

Comments

 1. mun piti niitä katsoa Design Bulevardilla mutta unohdin kun etsittiin niin kauan sitä liikettä (tosi huomaamaton nimi yms sillä kun odotin isompaa) ja vasta takaisin majapaikkaan mentäessä muistin. Fermin lintukoukut kotiutui meillekin sieltä. Muuta kivaa ehkä myöhemmin.

  ReplyDelete
 2. On kyllä tyylikkäät! Oliko sulla minkä väriset telineet? Myy yks mulle?

  ReplyDelete
 3. myyrä: pieni liike=loistava palvelu ja valikoima

  Maria: eikö olekin stylet. Mun tellingit ovat harmaat ja jatkopaikka on niille keksitty; pääsevät pyykkikoreiksi yläkertaan, joten ei ole myynnissä, sorry.

  ReplyDelete
 4. Eikä aikaakaan, kun muksu oppii avaamaan kannet. Believe me.

  ReplyDelete
 5. Toi kierrtys on aina yksi murheen haiseva kryyni! Mutta hyvä kun otit esiin noi tellingit lapsen kanssa -ei ne lemmikkejäkään varmaan kestä! Noi pyöreät on ihan jees, mutta miten niihin laitetaan lehdet?:/

  ReplyDelete
 6. Mamma: ihan takuulla oppii, mutta noi oli aikas kivan korkeet ja ei meillä piripintaan niiden annettas täyttyä.

  Leena: koirille ja kissoille noista tellingeistä tulis kivat leikkikalut ;)

  En mä lehtiä noihin sullois. metalli ja lasi nyt ainakin. lehdet meillä menee koriin, josta neiti ne aina levittää. hyvin kätevää siis ja osa menee polttopuiden joukossa.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.