Paidat löydetty


Paidat oli mietinnässä huomisia kuvauksia varten vihreitten housujen kanssa. Selasin vähän nettikauppoja ja vastaan tuli We were smallin YO-paita. Se oli sit siinä. Ne halusin. Niistä muodostui hetkessä pakkosaada- paidat.

Nyt ei vaan millään ollut laittaa 70 euroo kahteen paitaan kuvauksia varten, kun jo törsäsin yli 60 euroo farkkuihin ja jäbän paitaan ;). Mekot ovat jo viimekesänä ostettuja, joten niiden hintaa ei lasketa kokonaiskustannuksiin. Välähti päässä idea, mutta en oo siitä kauheen ylpee kun noin sujuvasti kopioin ideaa. Anteeksi We Were Small. Ja anteeksi vain Treen pienyrittäjä, kenen kassaa olisin niin mielelläni kartuttanut paitojen osalta, mutta hoitovapaalla hyvät säästöideat ovat enemmän kuin tarpeen. Mutta alla lopputulos.En kauaa ehtinyt miettimään kun marssin Henkkaan ja ostin harmaat bodyn ja pitkähihaisen.


Sitten Sinelliin ja hyllystä askarteluhuopia. Liimakangas löytyi jo kaapista.Seuraava etappi oli leikkaaminen ja silittäminen. En ajatellut ainakaan nyt ommella reunoja, sillä liimakangas pitää hyvin.

Okei, paidat taitaa olla kertiskamaa, kun nuo huovat ei pidä pesukoneesta, mutta so what. Hinta edukas, yhteensä alle 15 euroo. Sitten voin kesämmällä harkita aitojen ostamista. Mutta kyllä ne kuvausten ajan kestää.Aika coolit housujen kanssa, vai mitäs sanotte.

Comments

  1. No WAU! ;)
    Meillä on tuo aito teeppari ja mun mielestä on kyllä hivenen liian tyyris, eli jääpi ainokaiseksi kesämallistosta taikka odotan kesän aleja.

    Mutta siis nuo omatekemät ovat niiin ihanat. Sama idea ollut itsellä myös ja nyt sainkin inspiksen, kiitos!

    ReplyDelete
  2. WAU !! Helppoa, voisin kokeilla itsekin jotain. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.