Pikkupalkinnon voittaa...

Kiitos osallistujille ja ihanaa, uusia lukijoitakin saapui joukkoon. Teretulemast.

BlogikirjoituksessaTee kyselin kahvia vai teetä ja lupasin arpoa pikku palkinnon.Kahvia ja teetä te näytätte hörppivän ihan kiitettävästi. Joillekin riittä yks kuppi, jotkut tarvitsevat pannullisen, itse käytän enimmäkseen hopeateetä tai erikoiskahveita.

Mutta mennäänpäs sitten itse palkintoon, joka tällä kertaa on Ricin oranssin värinen design tiskirätti, jolla kätevästi pyyhit kahvi- ja teeläikät sitten pöydältäsi.Muutama sananen Riceistä.

Ric-design rätit ovat tanskalaisia ja ne on valmistettu 100% puuvillasta. Eli voit käyttää rättiä uudelleen ja uudelleen. Rätit ovat pesunkestäviä(95 astetta). Eli rätti vaan koneeseen tai kiehautat sen, niin sinun ei enään keittiössäsi tarvitse katsella haisevia rättejä. Ric on siis ekologinen vaihtoehto keittiön jokapäiväiseen käyttöön. Ja miten herkullisia värejä valikoimissa onkaan. Varmasti löydät värivaihtoehdoista sinun keittiöösi sopivan. Ennen kuin rätin ottaa käyttöön, kannattaa kiehauttaa se jotta ylimääräinen väri kiinnittyy.

Itse olen käyttänyt jo useamman vuoden Ricciä, enkä vaihtais. Voittaa niin mennen tullen Viledat sun muut. Miten helppo ja haisematon rätti ja ulkonäkökin vaan plussaa.

Ja palkinnon voitti:

Niina

Hän kirjoitti: "Kahvi tietty ! Sitä nytkin kupissa, tosin kylmää ... :D"

Onneksi olkoon. Laitako meilillä tietosi niin saan rätin postiin.Palkinnon tarjosi porilainen Katoko. Kannattaa käydä tutustumassa nettikauppaan, aivan älyttömän hienoja tuotteita myynnissä. Katokosta kuulette vielä enemmän ja jotain ihanaa on tulossa arvottavaksi. Ihan lähiaikoina.

Comments

  1. On kyllä ihanat värit noissa räteissä!

    ReplyDelete
  2. TOSI kiva verkkopuoti! Pakko tilata pari rättiä, Titimadamin koruja ja ja...

    ReplyDelete
  3. Kiitos hyvästä vinkistä, heti piti laittaa parit tiskirätit tilaukseen :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.