Suosittelen


"Kun koulutie alkaa, on paljon huisin tärkeitä, uusia ja ikiomia asioita: mitä löytyykään uudesta repusta, miltä näyttää uusi luokkahuone ja kuka on kivoin luokkakaveri. Värikkääseen ja raikkaaseen Ihan ekaan koulukirjaan voi kirjata ylös tuon kaiken. Merkittävää on laittaa muistiin myös se, keitä omaan perheeseen kuuluu, mitä tapahtui lomalla, missä käytiin luokkaretkellä ja mitä kaikkea vuoden aikana oikein tapahtuikaan. Näihin muistoihin on mukava palata aikuisenakin.Kirjan sivut houkuttelevat merkintöjen tekoon myös hauskalla, yksityiskohtia vilisevällä kuvituksellaan." Teksti lainattu täältäAjattelin silloin,(noin pari vuotta sitten) että olen ihan pöljä kun ostan jo nyt tämän kirjan nimeltään "Ihan eka koulukirja". Kouluunhan on tai oli vielä aikaa, mutta se oli niin hauska kuvitukseltaan ja teksteiltään, että pakkohan se oli napata kassalle, varmuuden vuoksi.

Syksyllähän saamme alkaa sitä sitten täyttämään. Oikein odotan, että pääsen seuraamaan kun poika täyttää kirjaansa. Jep, itse täyttää kun osaa kerran jo lukea ja kirjoittaakin. Apua, vuodet kiittää kaameeta vauhtia.

Vauvakirjasta siis siirrytään sujuvasti koulukirjaan ja kivahan se on nakata muistot talteen siitä ekasta ja jännittävästä vuodesta. Suosittelen. Kirja on muuten Tuttu Sillanpään.

Ja pakkohan se oli aurinkoisen päivän kunniaksi nakata suuhun mummon laivatuliaisia.
Hyviä! Ja auttaa unohtamaan hetkeksi melko kuumana käyvän keskustelun. Rouskista vaan, värikkäitä kauhotaan naamariin.

Comments

 1. Ope tykkää! :) En ole oikeasti ennen nähnytkään tuollaista, pitääpä hankkia tytölle syksyksi!

  ReplyDelete
 2. Leena: tuo on kyllä hauska että kandee kyllä hankkia.

  ReplyDelete
 3. Kiitokset kirjavinkistä, lähtee heti tilaukseen meidänkin tulevalle ekaluokkalaiselle!

  ReplyDelete
 4. katalaiina: ollos hyvä. Minusta tuo on hauska täyttökirja. Jotain kivoja vauvakirjojakin joku vois tehasta maailmalle.

  Btw; luen sun nimen aina Kaitaliiinaksi :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.