Täytekakun päälle


Synttärit lähestyvät ja valmisteluita tehtävänä.

Tänään tilasin kakkukuvan täältä. Olen tilannut ennenkin ja palvelu ollut hyvää. Ja kuvat onnistuneita.

Muina tarjottavina menee pikkusuolaista; nakki-lihapulla osastoo ja karkkeja. Pojan toiveiden mukaisesti. Kakku tulee valmiina, kun SE kakku on ainoita kakkuja, jota poika suostuu syömään.

Vielä pitäis tehdä Vader-suklaat, miettiä ja valmistella leikit, tilata lahja, tehdä pinjata ja kiitoslahjat. Mutta ensi viikolla on vielä hyvin aikaa.

Näitä Vadereita meillä kyllä ootetaan ja 12 pikku juhlijaa. Menoa ja meininkiä luvassa.

Comments

 1. Ihana kakkuidea, taidan käyttää tiedon hyödyksi, sopiiko? Ja tilata heppakuva kakun, kun meinaan ehkä omat taidot ei heppakuvan tekoon riitä :) Pnjatan tilasin jo, yksisarvinen heppa sekin. . . ostin täytteeksi muovisia pikkuheppoja ja sitten tyttökrääsää eli blingbling koruja, kun kaikki tytöt ei välttämättä heposista välitä.

  Mun tekis mieli laittaa kiitoslahjoiksi kaasuilmapallot, kun kekkerit pidetään vasta pääsiäisenä ja vappuhan on siitä viikonpäästä, saakohan niitä vaan ihan mattimeikäläinen ostaa??? ja miten se täyttö? Olisko jollain tietoa? Sorry, nyt "valtaan" sinun blogisi omilla kysymyksillä ja höpinöillä! :)

  ReplyDelete
 2. Anne: tottakai jokainen saa käyttää tuota tietoa hyödyksi, sitä varten sitä ja muita täällä jakelenkin ;)Ullan unelma siitä vain saa kassankilinää.

  Mä teen itse Star Wars-pinjatan. Täytteeksi tosin pääsiäismunia ja muita herkkuja.

  Mäkin laitan kiitoslahjaksi nimenomaan kaasupallot, Star wars aiheiset tietysti. Tai jos noihin palloihin saa kaasua... kokeilen ainakin. Tiimareissa on ainakin valmiita kaasupalloja myynnis. Valikoimakin on aikas hyvä ja edukkaita.

  Treen seudulla on ainakin Ilmapallomestarit
  www.ilmapallomestarit.fi, joista kuluttajatki voi tilata. Tiedustelin heiltä asiaa viime vuonna ja silloin ainakin sai. Mutta googlaa lähellä olevia ilmapalloyrityksiä ja kysy suoraan.  Täällä saa kysellä ja höpsitä mitä tahtoo, kunhan se on sellasta mukavaa jutustelua ;)

  ReplyDelete
 3. Juhlamaailmasta (www.juhlamaailma.fi)voi tilata tosi edullisesti niitä foliopalloja (esim. perusfoliopallo täytettynä 5€). Toimituspisteitä on ympäri suomen. Ite aion tuolta tilata meiän pikkumiehen syndeille palloja. :) Palloja en siis vielä oo tuolta tilannut, mutta muuta rekvisiittaa kyllä ja kaikki onnistui hyvin..

  ReplyDelete
 4. Seinäjoella saa Pilailupuodista, kaverin pojan 4v synttäreillä oli sielä normaali palloja kaasulla täytettynä. Hintaa en tiedä.

  ReplyDelete
 5. Heippa !
  Aivan_ihanaa että onni osui kohdalleni ja voitin pienen yllätyksen täältä ! Jeeeeee ♥
  Laitoin sähköpostia tulemaan.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.