Valitut vaatteet


Muksut menee lauantaina Piritan kuvattavaksi. Emännästä otetaan 1-vuotis kuvat ja "Kekkulista" 7-vuotis kuvat plus sitten sisaruskuvat.

Emäntä saa omiin yksvee kuviinsa päälle PO.Pin viime kesän malliston mekon. Minusta tuo on niin ihana. Kuviin tulee mm. mustia ilmapalloja eli kivoja kuvia tulossa. Ja haluan muutaman kuvan niin että, kaikki muu on mustavalkoista, mutta vain mekossa värit. Tästä ideasta kuvaajakin innostui. Mutta Piritalla on niin paljon ihania reksvisiittajuttuja odottamassa, että muistakin kuvista tulee NIIN loistavia.


Lisäks otan mukaan oranssin setin. Eli Po.Pin harmaa mekko oranssilla kukka brodeerauksella, Marimekon veikee oranssi salkku ja Cientan oranssit kengät.


Noiden Ciantin kenkien kanssa ois niin ihana Marimekon Lasten Iloinen Takki.Mutta nyt ei ole sitä, joten noilla mennään.

Kekkuli saa omiin seiska kuviinsa päälleen vihreät PO.Pin farkut ja paidan. Niistä oli juttua täällä. Tai sitten vaaleat PO.Pin farkut värikkään paidan kanssa. Ans kattoo ny viä.


Sisaruskuviin emäntä saa päälleen samat vihreät farkut kuin veljellänsä. Nyt pitäs löytää vielä yhtenäiset paidat housujen kanssa. Punasta, valkoista vai kuviollista retroo vai raitaa... Molemmat saavat kipittää rennosti paljain varpain.

Odotan kyllä kuvauksia ja Piritan tapaamista, sillä viime kerrasta on kulunut ihan likaa.

Nyt vaan vielä toivotaan että emännän nassusta häipyy vesirokon ruvet.

Comments

 1. Mistä olet ostanut nuo ihanat oranssit kangaskengät? Kenkiä on meillä ollut ennenkin, mutta saako niitä siis jostain nettikaupastakin?

  ReplyDelete
 2. Ullis: ostin kegät jo vuosi sitten Stokkalta. Viimeks kun kävin, niin hyllyssä ei ainakaan ollut Cientan kenkiä. Tulee tai sitten ei tule hyllyyn, mutta en edes kysynyt.

  ReplyDelete
 3. Ihana toi kakkossetti!!! :)

  Tykkään oranssista.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.