Ajatukset ulkona
Lumen alta palajstunut mutavelli ja yksittäiset raksariekaleet saavat ajatukset todellakin mitä pikapikaa siirtymään pihan muutostöihin.

Ideoita vielä netistä klikkailin lisää. Simppeliä, modernia, selkeälinjaista kotoisaa, helppohoitosta ja jotain spesiaalia yhä edelleen meidän pihaan.


Kenties musta-valkoista sisustusta grillipaikalle.Kunnon grilli, semmonen ois Röshultsilla, mutta tyyris on. Ehkä tulee tee se itse-Röshults :DIsojen ikkunoiden eteen tulee simppeli kiviröykkiö parine pikku heinineen. Mies haaveilee japsilaiselta hiekkapuutarhasta, jossa todellinen zen-rauhallisuus vallitsisi sitä hiekkaa haravoiden.:DDDD Mutta olen laittanut stopin sille haaveelle.
Välillä sitä ajattelen, että pelkkä ruukkugardeni riittäisi, sillä mikään viherpeukalo en ole, mutta kotoisuutta haluan kanssa pihaan ja kun tuota lääniä kerran ihan mukavasti on. Erikorkuisia isoja altaita kuitenkin tulee useampi, joihin sitä kukkaa sitten saa istutettua. Kädet kyllä niin syyhyäis jo! Tyydytetään tätä intoa hakemalla vähän narsissii tai orvokkii näin alkuun ruukkuihin.

Comments

  1. Kuulostaa NIIN hyvältä! Jään tiukasti seuraamaan näitä suunnitelmia. Ollaan just lähdössä rakentajamessuille katseleen pihajuttuja...

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.