Marokko
Hiukan on alkanut viehättämään aikas erilainen, rohkea ja marokkolaistyyppinen laatta yläkerran kylpyhuoneen lattiaan. Muut pinnat sais olla rennosti rapattua valkoista pintaa. Mutta toisaalta kun mulla on vahva visio suihkunurkastakin sinne, mutta sen saisi hyvin mahdutettua noihin suunnitelmiin kyllä laattojen avulla. Mutta mies höpisee että alakerran kylpyhuoneesta jäi isoa vihreää laattaa sopivan paljon, joten se varmaan laitetaan sinne, ellen nyt keksi sille jotain muuta. Pakko keksiä :D

Jossakin vaiheessa(rakentamisen alkuvaiheessa) mietin alakertaan laittaa pitkän "laattamaton" koko 13 metrin pituiselle käytävälle. Mutta arvatkaa jäikö se. No tietenkin jäi. Mutta meidän poika ilmoitti jo vuosi sitten että haluais laattalattian omaan huoneeseensa. Hän on niin trenditietoinen :D. Täytyy miettiä vielä vaihtoehtoja, mutta sillä välin kuolaan näitä kuvia.

Ois kyllä aikas herkkuja ja taas sitä erilaisempaa josta tämän talon väki tykkää.

Comments

  1. Nää on kivoja! Ihanaa kun olette noin rohkeita. Itse en uskaltaisi, kun pelkäisin kyllästyväni huomiotaherättävään laattaan. Mutta uskon, että löydät loistavan vaihtoehdon ja siitä tulee mainio kuten aina!

    ReplyDelete
  2. Joo, tämä lattia kävisi myös minulle, mmm nam :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.