Ykkösvalokuvaajan luona
Mä odotin todella innoissani kuvauksia Piritta Lipiäisen luokse. Mietin lähiessäni että vetääköhän isoveli kuvaukset ihan läskiksi, kuten viimeksi(reilu vuosi sitten) sillä' jätkä tais enempi oottaa jääkiekkokorttimessuille pääsyä kuin "pönöttämistä" erilaisissa asennoissa kameran edessä :D, vaikka tykkääkin yleensä kameran edessä olla. Noh, pelleilyä tuli, mutta huippuammattilainen sai niin hienoja kuvia, että kyl kai se poika joissain vaiheessa jotain kuunteli. Pienempi sitten menikin kuvauksissa kuin vettä vaan, isoveli meinas kolmipyöräisellä vaan ängetä sitten siskon joka kuvaan.

Siis se rakennus, jossa Piritalla on studio, on mahtava! Voisin muuttaa sinne. Oiskohan kunnalla mitään sitä vastaan? Vanha tiilitehdas (Piippokeskus) on ihan Lempäälän keskustan ytimessä.

Studio; koko karussa kauneudessaan on täynnä kaikkea ihanaa rekvisiittaa, kuin johkin satuun astuisi. Monia vanhoja tuttuja esineitäkin omasta lapsuudesta. Siis sanoisin niin että se studio pitää ja kannattaa kokea omin silmin, muuten sen ihanuutta ei oikein voi oikein uskoa eikä tajuta. Puhumattakaan kuvaushetkestä ja valokuvaajasta.

Jos oikeesti haluaa erilaisia valokuvia lapsistaan, kannattaa kääntyä Piritan puoleen. Piritta käy Ruotsista kuvaamassa kerran pari kuussa eli kannattaa olla ajoissa yhteydessä kuvausajan kanssa, ihan ehkä päivän varotusajalla ei aikaa saa.

Piritan kanssa on helppo jutella ja esittää toivomuksensa kuvien suhteen, mutta tarvittaessa voi antaa vapaat kädet, saapuu vaan paikanpäälle. Piritta osaa laittaa kuvattavan ja rekvisiitan kyllä niin kohdilleen.

Tuntuu kuin Piritasta oisin saanut kaverin, joten saunakutsu on lähetetty.

Kattokaa nyt noitakin kuvia.

Comments

 1. Ihan valtavan ihania kuvia. Tuo toinen kuva on minun suosikkini, vaikka kaikki ovat hyvä. Meillä on kuvaus perjantaina.

  ReplyDelete
 2. Komppaan täysin. Ihana Piritta, mahtava valokuvaaja ja upea studio! What more can you ask for ;)
  Upeita kuvia, kerrassaan...mut niinhän kaikki Piritan ottamat ovatkin.

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania kuvia :). Kiitos vinkistä! Kävin katsomassa nuo kuvaajan kotisivut ja voipi olla että laittelen mailia. Olen vähän pihi ja köyhäkin, joten en ole viitsinyt lapsia koskaan kuvauttaa kuvaamossa. Noin ihanista kuvista voisin kyllä maksaa ja jopa Tampereen suunnille hurauttaa kun siellä on meidän perheelle vähän muutakin mukavaa.

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtavia kuvia!! Kakkos kuva on mun suosikki!! Ihanat lapset!

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia tosiaan! Olisi upeaa saada meidän veljeskatraasta myöskin Piritan kuvat, täytyykin laittaa vakavaan mietintään. :)

  ReplyDelete
 6. Kauniita kuvia! Tälläisiä meillekin :)

  ReplyDelete
 7. Voi jee, aivan mahtavia kuvia lapsista. Ja tuo tila näyttää tosiaan kuvien välityksellä oivalta studiolta.

  ReplyDelete
 8. oi, U P E I T A ! kerrassaan, niin kuvat kuin mallitkin :)

  ReplyDelete
 9. Aivan upeita!! Mistä tollasia ilmapalloja saa? Hienoja! Terkkuja <3

  ReplyDelete
 10. Hienoja kuvia. Siihen taloon on kaavailtu kirjastoa. Hieno rakennus jonka käyttöaste on tällä hetkellä matala. Me asutaan tässä liepeillä, mutta eipä ole tullut käytyä kuin ratacarting rataa ihmettelemässä, ja välillä sinooperin tyhjennysmyynneissä.

  ReplyDelete
 11. On kyllä niin erilaisia kuvia, kuin usein näkee... Ihania! :)

  ReplyDelete
 12. Aivan ihania kuvia! Tosiaankin erilaisia kuin peruspotretit!

  ReplyDelete
 13. Nää kuvat on kyllä ihan omaa luokkaansa. Kannattaa siis varata aikaa.

  Löytö: en tiedä mistä pallot ovat hankittu. Valokuvaaja toi ne mukanaan.

  ReplyDelete
 14. Voi miten ihania kommentteja!

  Pallot on ihan tavallisesta marketista hankittu.

  Kiitos Suvi vielä ihanasta jutusta!
  Mukavaa viikonloppua kaikille,
  Piritta

  ReplyDelete
 15. Tosi hauskat kuvat, ei ihan perus pönötystä. Hyvää viikonloppua !

  ReplyDelete
 16. Ihanat kuvat mutta miten SULOSIA LAPSIA! Ihana pikkunen ja vähän isompi rakkari, muka iso mutta silti vielä ihan pieni. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.