Etolan tuolit
Käväsin Etolassa, Treen Etola sijaitsee minusta kyllä ihan väärässä paikassa, ennen kun oli keskustassa.

Tuolit, nää oli ne mieluisimmat suppeasta valikoimasta ja edullinen oli ihan jees, mutta liukas. Kokeilin siihen pehmustetta, mutta ei ne nauhat oikein ylettyneet toiseen reunaan.
Kalliimmassa oli sitten todella mukava istua, mutta budjetti ei anna kyllä myöden yli 100 tooleille kappaleelta. Ja ulkonäkökin miellytti.Lisäks Emänälle löytyi 38 euron hintainen feikki Ghost. En viä ostanut mutta pari kipaletta vois hankkia.

Comments

 1. Mä jossain vaiheessa himoitsin myös tuota kallista versiota, ihan vaan makkariin koristeeksi ;) harmi vaan kun ei mahdu.... Mutta toi feikki on kyllä hieno, mihinköhän sen sais mahtumaan?

  ReplyDelete
 2. Nö höh, tuota valkoista "edullista" on nyt jo muissa Etoloissa. Mä haluaisin tuota 4 kpl meille, ja Jklän Etolasta lupasivat ilmoitella kun tuota tulee. Oliko ne pinottavia? Välillä mua niin harmittaa tämä Oulun perifeerinen sijainti.

  ReplyDelete
 3. Siis onko Tampereen Etola muuttanut hämeenkadulta johonkin? En ole moisesta tietoinen. Feikeistä voi olla montaa mieltä. Tuo on sinänsä hyvä feikki ettei ole täysin suora kopio alkuperäisestä. Hinta on kyllä passeli.

  ReplyDelete
 4. Terhi, se on jossakin Messukylän perukoilla, aivan liian kaukana ja ihan pieni liike. ei hyvä!

  ReplyDelete
 5. Eksyin taas blogiisi pitkästä aikaa. Täytyykin tsekata tuo Etola taas, siellä on kivoja juttuja. Viimeksi kun kävin, meidän pikkuneiti sai kunnon uhmaraivarin ja jouduin kantamaan neidin ulos :) Siihen jäi se reissu.. mutta ensi kerralla siis ilman lasta :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.