Kukkaa pukkaaEikö mun elämään mahdu enään muuta kuin kukkia, pensaita, puutarhan mietintää. Ei, ei nyt; niin isoissani olen tulevista tapahtumista.

Nää kukat on tosi jees, mutta voikohan sitä tuota alliumia(sipulikukka) laittaa ihan tavisruukkuun. Kai sitä voi, onhan sitä tuossa puistossakin pilvin pimein. Soitan äidille. Se on kaunis, mutta niin on tuo valkopallo-ohdakekkin.

Comments

 1. Hei! Mun mielestä näitä juttuja on oikein kiva lukea koska meillä sama vaihe menossa. Maatyöntekijä tulee tämän kuun aikana ja sitten pitäisikin alkaa miettii pensaat ja kukat ja kaikki omille paikoilleen..:) Se on oikein kivaa ja ymmärrän sun innon!

  ReplyDelete
 2. Juu mä olen kanssa tooosi innostunut ja kiitollinen näistä pihapostauksista. Tässäkään päässä ei muuta näe nyt pyöri kun piha piha piha ja puut puut puut, kukat ja pensaat jne. Että lisää näitä, lisää!! :)

  Meillä the problem on tuo sisääntulopiha, puut siihen, kun on puolivarjonen paikka. Mikään kiva puu ei tykkää varjosta :(. Mietin, että menisköhän ne silti, vähän kituuttaen.. kuinkahan tärkeä se aurinkopaikka niille todellisuudessa on? Onhan metsässäkin muut puut varjostamassa...

  Pikka

  ReplyDelete
 3. Nää on ihan kivoja postauksia. Itselläni vaan ei energia riitä nyt pihahommien suunnitteluun kuin vähäisissä määrin. Meillä on noita palleroita, ne jaksaa nousta keväästä toiseen samasta mukulasta mutta en tiedä kestääkö ruukkuistutusta. Luulisin, jos ne nostaa johonkin missä eivät jäädy.

  ReplyDelete
 4. Kiva että jaksatte lukea mun innostuksista.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.